Lifestyle|31.08.2020 14:31

Εγκυος η Τζένη Μπαλατσινού - Πατέρας γίνεται ο Βασίλης Κικίλιας σε λίγους μήνες

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, και η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, με ανάρτησή του στα social media έκανε γνωστό ότι η Τζένη Μπαλατσινού είναι έγκυος. Όπως έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας «σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένειά μας μεγαλώνει @JennyBalatsinou. Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη».

(copyright: Instagram)

Τρυφερή ανάρτηση στο Instagram και από την Τζένη Μπαλατσινού. «Αγάπη και ευγνωμοσύνη», έγραψε στο Instagram και ανήρτησε μια φωτογραφία που την δείχνει να είναι αγκαλιά με τον σύζυγό της. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 16 Ιουνίου 2019 στον στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

(copyright: Instagram)

Οι δυο τους επέλεξαν τη συγκεκριμένα εκκλησία, καθώς την επισκέπτεται συχνά και εκεί λειτουργεί ο πνευματικός τους. Ο γάμος του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με μόλις 100 καλεσμένους.

Τζένη ΜπαλατσινούΒασίλης Κικίλιαςέγκυος