Lifestyle|31.08.2020 11:08

Διχάζει η Αντέλ με μπικίνι στο Instagram - Η γκουρού αυτοβελτίωσης πίσω από τη μεταμόρφωση

Newsroom

Μπορεί να έχει πατήσει pause στην καριέρα της, όμως η Αντέλ συνεχίζει να βρίσκεται στις πιο δημοφιλείς ποπ σταρς της Βρετανίας και κάθε ανάρτησή της στα social media σχολιάζεται στο έπακρο. Ειδικά μετά την απόλυτη μεταμόρφωσή της, με δίαιτα και γυμναστική, η «αδυνατισμένη» ερμηνεύτρια του Hello προκαλεί διχαστικά σχόλια στους followers της.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της η Αντέλ (Adele) φορά ένα μπικίνι με τη σημαία της Τζαμάικα, έχει κάνει τα μαλλιά της κοτσιδάκια Bantu και αναφέρεται στο ματαιωμένο καρναβάλι του Notting Hill στο Λονδίνο, μια πόλη που μαστίζεται από τον νέο κορονοϊό. Η τραγουδίστρια ποζάρει στην αυλή του «παλατιού» της, αξίας 9,5 εκατομμυρίων δολ. στο Μπέβερλι Χιλς, γιορτάζοντας το καρναβάλι που δεν θα γίνει φέτος λόγω της πανδημίας.

Τα σχόλια για την επιλογή της φωτογραφίας σε αυτή τη χρονική στιγμή ποικίλουν. Άλλοι χρήστες σχολιάζουν την απώλεια κιλών, άλλοι θεωρούν μάταιο να επιδεικνύεται σε μια χρονική συγκυρία που η Βρετανία μετρά πάνω από 1.500 κρούσματα κορονοϊού ημερησίως. Κάποιοι θεωρούν ότι η τραγουδίστρια του «Rolling in the Deep» δείχνει έλλειψη ευαισθησίας όταν την ίδια στιγμή συμβαίνουν τραγωδίες σε πολλά «μέτωπα» και το κίνημα «Black Lives Matter» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Από ό,τι φαίνεται η τραγουδίστρια έχει αποφασίσει να «απελευθερωθεί» και ανεξάρτητα από τα σχόλια των οπαδών της να χαράξει τη δική της πορεία.

T

Οι followers της Αντελ περιμένουν με ανυπομονησία να επιστρέψει στη μουσική σκηνή.  Έχουν περάσει περίπου πέντε χρόνια από το «25» και η Αντέλ ετοιμάζει τον επόμενο δίσκο της. Η Βρετανίδα ερμηνεύτρια ζει πλέον στο Λος Άντζελες μαζί με το γιο της, Angelo και απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής της. «Έχει την επιμέλεια του παιδιού μαζί με τον Simon (τον πρώην σύζυγό της) και φαίνεται πως τα πηγαίνουν καλά και περνάνε επίσης χρόνο μαζί στο Λος Άντζελες. Περιβάλλει τον εαυτό της με πιστές φίλες που ακολουθούν τον ίδιο ιδιωτικό τρόπο ζωής με εκείνη. Έχει την καλύτερη προσωπικότητα και είναι πολύ ζεστή και γενναιόδωρη», είχε αποκαλύψει στο περιοδικό «People» πηγή από το περιβάλλον της. Κάνει παρέα με την Μπιγιόνσε, την Μέγκαν Μαρκλ, την Τζένιφερ Λόρενς και τον Χένρι Στάιλς. 

T

«Σίγουρα ετοιμάζεται τόσο πνευματικά όσο και σωματικά να προωθήσει τη νέα μουσική της. Φαίνεται ότι αυτό θα συμβεί αργότερα αυτή τη χρονιά. Λέει ότι το τελευταίο έτος ήταν πολύ δύσκολο και στο παρελθόν έχει πει ότι η δημιουργία νέας μουσικής είναι ψυχοθεραπεία. Μπορείτε να πείτε ότι είναι έτοιμη να τη μοιραστεί με το κοινό της», είχε αναφέρει η ίδια πηγή στο People. 

T

Adele ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον Simon Konecki μετά από 3 χρόνια γάμου και συνολικά 8 χρόνια σχέσης. Η Adele Laurie Blue Adkins (όπως είναι το όνομά της) και ο επιχειρηματίας και πρώην χρηματιστής, είχαν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το πρώην ζευγάρι είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2016. Πρόσφατα η Adele πρότεινε στους θαυμαστές της ένα από τα βιβλία που τη βοήθησε στη νέα της διαδρομή...

Σταμάτα να ευχαριστείς (τους άλλους) και ξεκίνα να ζεις... «Untamed: Stop Pleasing, Start Living». 

T

Συγγραφέας η 44χρονη Γκλένον Ντόιλ (Glennon Doyle) προσωπική γκουρού της Αντέλ. «Αν είστε έτοιμοι αυτό το βιβλίο θα σας αλλάξει τη ζωή και θα σας συνταράξει το μυαλό» έγραψε η τραγουδίστρια στο Insta. Την Ντόιλ «προτείνουν» ανεπιφύλακτα οι top «ψαγμένες» κυρίες του Χόλιγουντ: Ρις Γουίδερσπουν, Όπρα και Γκουίνεθ Πάλτροου. Είναι ιδρύτρια της online κοινότητας Momastery και του Together Rising, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια για την στήριξη κακοποιημένων γυναικών, εγκαταλελειμμένων παιδιών και οικογενειών σε κρίση. Γεννήθηκε στην Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών και γνωρίζει αυτά που γράφει από... πρώτο χέρι, καθώς στην εφηβεία της πάλεψε με την κατάθλιψη και τη βουλιμία. Η Γκλένον Ντόιλ είναι ένα από τα πρόσωπα που βοήθησαν την Αντέλ να διαχειριστεί το διαζύγιο και την (προσωρινή) αποχώρησή της από τη μουσική σκηνή.

T
τραγουδίστριαΛονδίνοαυτοβελτίωσηΑντέλ