Lifestyle|24.12.2018 10:38

O Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο μεγάλος νικητής του «Nomads 2» (vid)

Newsroom

Το βράδυ της Κυριακής (23/12), πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του «Nomads 2». Μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης αναδείχθηκε μετά από αρκετές σκληρές και επίπονες δοκιμασίες ο Στέλιος Χανταμπάκης, κερδίζοντας το έπαθλο των 150.000 ευρώ.  Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης για ακόμη μία χρονιά έκρυβε εκπλήξεις και ανατροπές. 

Η Όλγα Πηλιάκη και τα δυο τους παιδιά, Μαλένα και Μανώλης, παρακολουθούσαν συγκλονισμένοι τα αγωνίσματα από το σπίτι τους στην Ελλάδα. Η ίδια ως λάτρης των social media, θέλησε μέσα από Instastories να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την μεγάλη νίκη του συζύγου της και να μοιραστεί μαζί τους την χαρά της.

Από τον τελικό, απουσίαζε ο Χρήστος Βασιλόπουλος που έφυγε εσπευσμένα από τη Μαδαγασκάρη καθώς έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο. Ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα στους δύο του τελικού Στέλιο Χανταμπάκη και Γρηγόρη Μόργκαν. «Οι συμπαίκτες θα είναι μαζί σας στην τελική πίστα που θα αναδείξει τον νικητή που θα σας εμψυχώσουν και να σας βοηθήσουν σε αυτό σας το εγχείρημα. Να σας ενημερώσω ότι ο Χρήστος Βασιλόπουλος δεν θα είναι μαζί μα λόγω ανωτέρας βίας. Είχα κάποια απώλεια και έπρεπε να πετάξει άμεσα για την Ελλάδα, του εύχομαι συλλυπητήρια», είπε παρουσιαστής. 

 

Ο τελικός σημείωσε 22,7% στο γενικό σύνολο, ενώ έφτασε μέχρι το 34,7% στο τελευταίο τέταρτο (00:45 – 01:00). Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, ο μέσος όρος ήταν στο 20% και έφτασε μέχρι το 32,8% στο ίδιο τέταρτο.

 
Στέλιος ΧανταμπάκηςNomads