Lifestyle|24.12.2018 12:53

Σούλη Σαμπάχ: «Έμεινα 10 φορές έγκυος και έκανα εκτρώσεις»

Newsroom

Η Αναστασία Χριστοδούλου, γνωστή κυρίως με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Σούλη Σαμπάχ, κυριάρχησε για πολλά χρόνια στα θέατρα και στον κινηματογράφο

Τη δεκαετία του 1950 ήρθε στην Αθήνα και άρχισε να τραγουδάει στο γνωστό κοσμικό κέντρο «Τζάκι», ενώ έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία «Λατέρνα Φτώχεια και Φιλότιμο» μαζί με τους Βασίλη Αυλωνίτη, Μίμη Φωτόπουλο και Τζένη Καρέζη. 

Πρόσφατα, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και αποκάλυψε ότι έμεινε δέκα φορές έγκυος, αλλά αποφάσισε να κάνει εκτρώσεις, λόγω της δουλειάς της. 

«Τώρα που μεγάλωσα, σκέφτομαι ότι δεν έκανα καλά που δεν κράτησα ένα παιδί. Γιατί η αλήθεια είναι ότι έμεινα δέκα φορές έγκυος και έκανα εκτρώσεις. Τώρα που είμαι μόνη μου το έχω μετανιώσει. Γιατί δεν έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, ένα παιδί να με παρηγορεί. Τα έριξα γιατί έπρεπε να δουλεύω. Και αν ήμουν έγκυος, δεν θα μπορούσα να δουλέψω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν το σκέφτηκα να υιοθετήσω ένα παιδί γιατί έχω και δύο ανίψια. Όμως, έχω μάθει πλέον να έχω για παρέα μου τη μοναξιά», δήλωσε. 

Η Σούλη Σαμπάχ, καθηλωμένη στο κρεβάτι λόγω προβλήματος υγείας, αναπολεί το ένδοξο παρελθόν και μελαγχολεί γιατί δεν χτυπάει το τηλέφωνό της.

«Με ξέχασαν όλοι. Το τηλέφωνό μου έχει σταματήσει να χτυπάει εδώ και χρόνια. Και οικονομικά τα βγάζω δύσκολα πέρα. Η υγεία μου είναι πολύ ταλαιπωρημένη. Όχι, δεν κλαίω. Δεν μπορώ να κλάψω και ούτε κάνω κακές σκέψεις. Είμαι αισιόδοξο άτομο», τονίζει. 

έγκυοςέκτρωση