Lifestyle|03.09.2020 11:34

Ντουέιν Τζόνσον: Θετικός στον κορoνοϊό ο ηθοποιός και η οικογένειά του

Newsroom

Ο Ντουέιν Τζόνσον και η οικογένειά του βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Instagram. «Η σύζυγός μου, Λόρεν, οι δύο κόρες μου και εγώ βρεθήκαμε θετικοί στη νόσο COVID-19. Μπορώ να σας πω ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχουμε περάσει ως οικογένεια. Θα μπορούσα να σας πω ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που υπομείναμε ως οικογένεια αλλά και εγώ προσωπικά. Κι έχω περάσει πολλές δυσκολίες στην ζωή μου στο παρελθόν. Το να βρίσκεσαι όμως θετικός στον κορονοϊό είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το να ξεπερνάς μερικούς δυσάρεστους τραυματισμούς ή να σπας μέρη του σώματός σου, κάτι που μου έχει συμβεί μερικές φορές» αποκάλυψε ο διάσημος ηθοποιός, σημειώνοντας πως πλέον έχουν αναρρώσει.

Επίσης, ο ίδιος τόνισε ότι δεν ξέρει πού κόλλησε τον ιό, καθώς ακολουθούσε τα μέτρα καραντίνας από τον Μάρτιο και κάλεσε τους θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο να πειθαρχούν στα περιοριστικά μέτρα. «Μακάρι να είχα βρεθεί μόνο εγώ θετικός στον κορονοϊό, αλλά κόλλησε όλη η οικογένειά μου κι αυτό πραγματικά ήταν σαν μια κλωτσιά στην κοιλιά. Αλλά με χαρά θέλω να σας πω πως είμαστε όλοι καλά τώρα. Έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, είμαστε στην άλλη πλευρά. Δεν μπορούμε να κολλήσουμε πλέον άλλους και δόξα το Θεό είμαστε υγιείς. Μερικοί από τους καλύτερους μας φίλους έχασαν τους γονείς τους, τα αγαπημένα τους πρόσωπα, από αυτόν τον ιό που είναι απίστευτα ανελέητος και ύπουλος. Τα μωρά μας, η Τζάζι και η Τια είχαν λίγο πονόλαιμο τις πρώτες δύο ημέρες, αλλά εκτός από αυτό ανάρρωσαν και όπως είναι λογικά είναι πλέον δύο χαρούμενα παιδιά που τρέχουν και παίζουν» υπογράμμισε.

T

«Πειθαρχήστε, ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας, ακολουθείτε υγιεινό τρόπο ζωής, φορέστε μάσκα, προστατεύστε την οικογένειά σας, να είστε αυστηροί στη συγκέντρωση ανθρώπων στο σπίτι σας ή στις εκδηλώσεις σας, να είστε θετικοί και να φροντίζετε τους συνανθρώπους σας. Μείνετε υγιείς φίλοι μου» ήταν οι συμβουλές του 48χρονου σταρ.

T
ΚορονοϊόςΝτουέιν Τζόνσονηθοποιός