Μαρία Βοσκοπούλου: «Τη μαμά μου δεν την ξέρω ως καλλιτέχνη, αλλά ως πολιτικό»
NewsroomΗ Μαρία Βοσκοπούλου, κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «ΦλΕΡΤ» και μίλησε για τη συμμετοχή της στη νέα κωμική σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια». «Στην τηλεόραση αυτή θα είναι η πρώτη μου εμφάνιση, ενώ έχω συμμετάσχει και σε μια ξένη ταινία πριν από δύο χρόνια. Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα από τον Ιούλιο και εγώ θα είμαι η Παγιέτ. Συσχετίζομαι με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Ηλία Μελέτη. Είμαι ανιψιά τους» σημείωσε.
Όσον αφορά για το βάρος που φέρει το όνομα των γονιών της, η νεαρή ηθοποιός παραδέχθηκε με χαμόγελο πως «την μαμά μου δεν την ξέρω τόσο πολύ σαν καλλιτέχνη. Την έχω ζήσει κυρίως σαν πολιτικό. Τον μπαμπά μου, βέβαια, πάντα έτσι τον έβλεπα και τον βλέπω. Αυτό είναι καλό και με βοήθησε στο να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Είχα δηλαδή στο μυαλό μου πως θα είναι ο χώρος και τι θα πρέπει να κάνω».
Στη συνέχεια, η νεαρή κοπέλα εξομολογήθηκε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και τη φωνητική, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και τα μελλοντικά της σχέδια. «Στο μέλλον δεν με φαντάζομαι και πολύ. Προς το παρόν σπουδάζω επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις, όχι θέατρο. Πιστεύω πως βοηθάει να έχεις και κάτι άλλο παράλληλα με την υποκριτική και θα ήθελα στο μέλλον να βρω έναν τρόπο μαγικό να συνδυαστούν» υπογράμμισε.
- Κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι - «Θα δώσω το νησί έτοιμο στον Ερντογάν»
- Μάχη στη ΜΕΘ για 53χρονο ομογενή: Σε κώμα μετά από εμφυτεύματα δοντιών στην Τουρκία - «Δε μας δίνουν πολλές ελπίδες»
- Άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό Κορυδαλλού - Η απάντηση της ΕΛΑΣ σε όσα καταγγέλλει συνδικάτο της ΣΤΑΣΥ
- Σέρρες: Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στη δομή Σιντικής με πετροπόλεμο και κρότου-λάμψης