Lifestyle|04.09.2020 12:26

Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά

Newsroom

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να κάνει το πρώτη της ταξίδι μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, βρέθηκε η Τζένη Μπαλατσινού και τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not». Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό, η ίδια κατευθύνθηκε κρατώντας το βαλιτσάκι της προς το check in.

Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και ευχαρίστησε πολύ τη δημοσιογράφο και το συνεργείο του OPEN, που την περίμεναν εκεί από νωρίς το πρωί. «Καλημέρα. Γεια σας παιδιά. Ευχαριστούμε πολύ!» αρκέστηκε να πει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Καλοκαίρι #not», η Μπαλατσινού ταξίδευε για το ησυχαστήριό της, την Πάτμο.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Βασίλης Κικίλιας αποκάλυψε με μία ανάρτησή του στα social media ότι εκείνος και η σύζυγό του θα γίνουν γονείς. «Σε μια από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη». Λίγα λεπτά αργότερα και η Τζένη Μπαλατσινού έκανε επίσης ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram ποστάροντας την ίδια φωτογραφία του ζευγαριού, με τη λεζάντα «Αγάπη και ευγνωμοσύνη».

T

Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» της Χριστίνας Κοραή και του Δημήτρη Τάκη, στα Παραπολιτικά 90,1 και αποκάλυψε το φύλο του μωρού. Έτσι, λοιπόν, ο Βασίλης Κικίλιας έκανε γνωστό πώς σύντομα θα έρθει στη ζωή ο Κικίλιας junior, αφού η Τζένη Μπαλατσινού περιμένει αγόρι.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκαν στις 16 Ιουνίου 2019 στον στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με μόλις 100 καλεσμένους.

T
Τζένη ΜπαλατσινούεγκυμοσύνηΒασίλης Κικίλιας