Lifestyle|06.04.2019 18:04

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η τελευταία χρονιά στον Alpha ήταν αρκετά δύσκολη»

Newsroom

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου» και μίλησε για όλα. Ήρθε στην Αθήνα όταν ήταν σε ηλικία 18 ετών. Στην αρχή, δεν της άρεσε καθόλου εδώ καθώς δεν ήξερε που να κυκλοφορήσει, αλλά δε γνώριζε και κανέναν. Παράλληλα, με τη σχολή, δούλευε και ως σερβιτόρα.

Οι περισσότεροι την χαρακτηρίζουν «γυναίκα μυστήριο» καθώς θεωρούν πως είναι απρόβλεπτη. Είναι πάντα ειλικρινής και αυθόρμητη και πάντα λέει αυτό που σκέφτεται. 

«Ο Alpha μου άφησε κάτι πολύ καλό, διδακτικές ήταν όλες οι χρονιές που ήμουν εκεί. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψω όσα έζησα εκεί. Δεν ήθελα να εκμεταλλεύομαι τον τηλεοπτικό χρόνο για να δείξω τι είμαι. Ένιωθα σαν να βάζω μια στολή και πιεζόμουν αρκετά. Είχα χάσει τον εαυτό μου. Οι καταστάσεις με μεγάλωσαν πριν την ώρα μου. Από εκεί που ήσουν ένα παιδί και δεν απασχολούσες, ξαφνικά όλοι ασχολούνται μαζί μου. Έχει χυθεί άπειρο μελάνι για μένα και πραγματικότητα, αλλά και πολλά ψέματα. Ήταν σαν να είμαι το κορίτσι που πάντα προκαλεί. Η τελευταία χρονιά ήταν η πιο δύσκολη, ξαφνικά αρχίσανε να μην είναι φιλικοί μαζί μου. Ήταν αρκετά τοξικό, όλο αυτό που ένιωθα», δήλωσε, μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τη συνεργασία της με το κανάλι της Κάντζας. 

Για τις ερωτικές σχέσεις της, ανέφερε: «Είχα στο παρελθόν σχέσεις που πίστευα ότι θα παντρευτώ. Εε ο άνθρωπος με το μπλουζάκι που έγινε viral ήταν μια σχέση από αυτές. Είχα περάσει αρκετά δύσκολα σε αυτή τη σχέση, όμως ήμασταν πολύ αγαπημένοι και τον ήθελα πολύ». 

Όσον αφορά για την φετινή εκπομπή που παρουσιάζει στο ΣΚΑΪ είπε: «Είναι η αγαπημένη μου εκπομπή. Όταν μου το πρότειναν δεν το πίστευα και χωρίς δισταγμό είπα κατευθείαν το «ναι». Όταν ξεκίνησα ήταν λίγο δύσκολο, αλλά και πολύ όμορφα. Σ' αυτή την εκπομπή νιώθω τη χαρά και νιώθω ότι με νοιάζονται. Κουράζομαι, αλλά δεν με πειράζει».

Alpha TVΚωνσταντίνα ΣπυροπούλουΣΚΑΪ