Lifestyle|06.09.2020 17:39

Τζόνι Ντεπ: Φήμες για νέα σύντροφο, με την Άμπερ Χερντ να μαίνεται

Newsroom

Παρά τις περιπέτειες και τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, φαίνεται ότι ο Τζόνι Ντεπ έχει μια καινούργια γυναίκα στη ζωή του. Το όνομά της είναι Σόφι Χέρμαν (Sophie Hermann) είναι Γερμανίδα, μοντέλο και έχει λάβει μέρος στο ριάλιτι «Made In Chelsea».

Διαβάστε ακόμα: Τζόνι Ντεπ: Ο γιος του έγινε 18 και είναι ίδιος ο διάσημος μπαμπάς του

Ο 57χρονος σταρ του Χόλιγουντ φημολογείται ότι γνώρισε την 33χρονη Σόφι στο λονδρέζικο ξενοδοχείο «The Corinthia». Σύμφωνα με την Daily Mail την πρωτοβουλία να έρθουν πιο κοντά είχε η Σόφι Χερμάν όταν άφησε ένα χαρτάκι ανάμεσα στις χορδές της κιθάρας του Τζόνι Ντεπ, με το τηλέφωνό της. Δηλώνει σχεδιάστρια μόδας και κοσμημάτων και πολλοί σχολιάζουν ότι μοιάζει με την Αμπερ Χερντ.

T
T
T
T

Ο έτερος Καππαδόκης της διακστικής διαμάχης, η Άμπερ Χερντ επέστρεψε από τις διακοπές της στην Τουρκία όπου προκάλεσε ποικίλα σχόλια με την «άσεμνη» εμφάνισή της σε τζαμί. Η 34χρονη ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύζυγός της και οι δικηγόροι του προσπαθούν συστηματικά να αμαυρώσουν το όνομά της και να καταστρέψουν την καριέρα της με ανυπόστατες φήμες. Η συνέχεια στα δικαστήρια.

Αμπερ ΧερντΤζόνι Ντεπ