Lifestyle|08.09.2020 19:24

ΣΥΡΙΖΑ για Big Brother: Μη ανεκτή η αναπαραγωγή της κουλτούρας του βιασμού

Newsroom

Κατά του Big Brother αλλά και του ΣΚΑΙ στρέφονται βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί για τα χυδαία σχόλια παίκτη του Big Brother περί βιασμών.

«Η αναπαραγωγή της κουλτούρας του βιασμού σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή» τόνισε ο Νάσος Ηλιόπουλος. «Αποτελεί υπόθεση όλων μας η απομόνωση και αντιμετώπιση αυτών των αντιλήψεων. Τεράστια η ευθύνη του τηλεοπτικού σταθμού για την αναπαραγωγή του συγκεκριμένου υλικού» έγραψε στο Facebook ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κουλτούρα βιασμού σε prime time και με χορηγούς. Αηδία και ανατριχίλα. Αν από αυτό βγάζουν λεφτά να βρουν κάποιον άλλο τρόπο. Να μην επιτρέψουμε να πάρει κεφάλι η καφρίλα και ο κανιβαλισμός» υπογράμμισε ο νέος γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

T

Στον ίδιο τόνο σχολίασε το περιστατικό και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, τονίζοντας και εκείνη ότι «η αναπαραγωγή κουλτούρας βιασμού είναι αδιανόητη για την κοινωνία μας». «Τεράστια η ευθύνη του καναλιού που μετέδωσε τον κανιβαλισμό. Καμία ανοχή. Το ΕΣΡ έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει για να διακοπεί αυτή η χυδαιότητα» έγραψε στο Twitter.

T

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης  Αλεξανδρίδης ακούγεται, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, να κάνει εμετικά σχόλια για το πώς αντιμετωπίζει τις γυναίκες, λέγοντας σε συζήτηση με δύο ακόμα παίκτες του ριάλιτι «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Σύμφωνα με σχόλια άλλων χρηστών, ο ίδιος παίκτης έχει κάνει και άλλα εξίσου απαράδεκτα και σεξιστικά σχόλια για τις γυναίκες ενώ και στο πρώτο επεισόδιο του Big Brother έκανε μπροστά στις κάμερες ομοφοβικά σχόλια. Οι χρήστες  των social media που παρακολουθούν το ριάλιτι μέσα από το livestreaming του ΣΚΑΙ ζητούν την αποπομπή του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι του Big Brother.

Big BrotherΣΥΡΙΖΑ