Lifestyle|07.09.2020 19:53

Μαρία Κίτσου: Η αποκάλυψη που έκανε για τις «Άγριες Μέλισσες» λίγο πριν την πρεμιέρα

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν η Μαρία Κίτσου, το πρωί της Δευτέρας (7/9). Η ηθοποιός αποκάλυψε τις καταιγιστικές εξελίξεις από τις «Άγριες Μέλισσες» και διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, Δημήτρη Γκοτσόπουλο. «Ο κόσμος νομίζω πως έχει επηρεαστεί από τις Άγριες Μέλισσες. Βλέπει τη χημεία που έχουμε και όλη αυτή την ερωτική ιστορία. Και για αυτό υπάρχει όλη αυτή η παραφιλολογία, τα δημοσιεύματα και τα παπαρατσικά. Υπήρχαν και ήταν πολύ δυσάρεστα, τραγικά πράγματα. Δε με αφορούν ούτε με στενοχωρούν. Απλά δε δίνω καμία σημασία» εξήγησε.

Αναφορικά για τα κιλά που έχασε και την αλλαγή στην εμφάνισή της, είπε: «Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα τη διατροφή μου, έκανα γυμναστική. Αλλά το κυριότερο είναι πως είχα αρχίσει μια ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κάποια κιλά. Και τώρα φτάνω στα κανονικά μου. Πήρα κιλά εξαιτίας της θεραπείας. Αποφάσισα να τα χάσω λίγο πριν την καραντίνα. Δεν έχασα πάρα πολλά κιλά. Και τα έχασα και πολύ εύκολα. Μιλάμε για 14 κιλά».

Στη συνέχεια, η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψε α ονόματα των ανδρών που θα μπουν στη ζωή της Λενιώς και της Δρόσως. «Θα μπουν πολλά νέα πρόσωπα στο Διαφάνι. Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα μπει στη ζωή της Λενιώς και ο Αργύρης Πανταζάρας στη ζωή της Δρόσως» είπε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε: «Ο Μπισμπίκης είναι ο διευθυντής των φυλακών, θα υπάρξει μία ιδιαίτερη και ιδιάζουσα σχέση μεταξύ μας. Οι ανατροπές θα είναι καταιγιστικές. Όλοι θα καταθέσουν και η Θεοδοσία, αλλά δεν θα σας πω τι θα καταθέσει». 

ΑΝΤ1Μαρία ΚίτσουΔημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγριες μέλισσες