Lifestyle|16.09.2020 11:52

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Οι πρώτες δηλώσεις για τον γάμο της - «Είπα κατευθείαν το ναι»

Newsroom

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται ν' ανέβει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ν' ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Δημητρίου. Το ζευγάρι ετοιμάζεται ολοταχώς για τον γάμο του που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου με κουμπάρα τη Σάννυ ΜπαλτζήΗ σχέση τους έγινε γνωστή το φετινό καλοκαίρι από τις κοινές τους διακοπές στα Κουφονήσια, αιφνιδιάζοντας τα social media και τους δημοσιογράφους.

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Βεάκειο θέατρο και έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τον επερχόμενο γάμο της. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά. Είπα το ναι κατευθείαν στην πρόταση γάμου που δέχθηκα. Είμαι πολύ χαρούμενη και να εύχεστε να πάνε όλα καλά». Από τη συναυλία της τραγουδίστριας δεν θα μπορούσε, ασφαλώς, να απουσιάζει ο καλός της, τον οποίο και συνέλαβε η κάμερα της πρωινής εκπομπής του ALPHA.

Ο Σπύρος Δημητρίου, ο οποίος κατάφερε να κλέψει την καρδιά της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Διαθέτει το δικό του δικηγορικό γραφείο στην πρωτεύουσα, ενώ έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές για σημαντικές υποθέσεις. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο εστιατόριο που διατηρεί η Σάννυ Μπαλτζή

Ελεωνόρα ΖουγανέληΣπύρος Δημητρίουγάμοςτραγουδίστρια