Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Επέστρεψαν τα 2,4 εκατ. λίρες που είχαν «δανειστεί» από την Ελισάβετ
NewsroomΟ πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψαν τα 2,4 εκατομμύρια λίρες που είχαν χρησιμοποιήσει για να ανακαινίσουν ένα σπίτι στην έκταση του Κάστρου του Γουίνδσορ, αφού υπέγραψαν συμβόλαιο με την πλατφόρμα Netflix για την παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων.
Το Φρόγκμορ Κότατζ έγινε πέρσι η επίσημη κατοικία του ζεύγους. Όμως, αφού ανακοίνωσαν τον Ιανουάριο ότι θα επιδιώξουν μια επαγγελματική καριέρα εκτός της βασιλικής οικογένειας, ο Χάρι και η Μέγκαν γνωστοποίησαν ότι θα επιστρέψουν τα χρήματα που έλαβαν ως επιχορήγηση για την ανακαίνιση του σπιτιού τους.
Ένας εκπρόσωπος του ζεύγους είπε ότι ο Δούκας του Σάσεξ, δηλαδή ο Χάρι, κατέθεσε το ποσό στο ταμείο της Βασιλικής Επιχορήγησης. Τα χρήματα αυτά «καλύπτουν πλήρως το κόστος της αναγκαίας ανακαίνισης στο Φρόγκμορ Κότατζ, μια ιδιοκτησία της αυτής μεγαλειότητας της βασίλισσας (Ελισάβετ) το οποίο θα παραμείνει κατοικία του Δούκα και της οικογένειάς του στο Ηνωμένο Βασίλειο», πρόσθεσε.
- «Έχουν ιδιοτελή στόχευση»: «Θύελλα» για τις παραλίες στην Αττική που κρίθηκαν ακατάλληλες - Ποιοι και γιατί αντιδρούν
- Φονικός καύσωνας στην Ευρώπη: Σαρώνει το φαινόμενο της υδροπληξίας - 74 θάνατοι από πνιγμό στη Γαλλία, νεκρός 6χρονος στη Γερμανία
- Βορίδης: Ελπίζω ο Σαμαράς να μην κάνει νέο κόμμα - Αντιφατική η αντιπολίτευση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Nέα αμερικανική επίθεση στο Ιράν και απειλές Τραμπ κατά της Τεχεράνης – Ιρανικά πλήγματα σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν