Lifestyle|25.12.2018 12:54

Τι επέλεξαν οι τηλεθεατές την Παραμονή των Χριστουγέννων να δουν;

Newsroom

Παραμονή Χριστουγέννων και η εκπομπή που κατάφερε να χτυπήσει κόκκινο στην τηλεθέαση ήταν το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Ένα άκρως απολαυστικό πρόγραμμα με καλεσμένους έκπληξη που σήκωσαν το κέφι στα ουράνια και έκαναν το κοινό να μείνει καθηλωμένο στην τηλεόραση του. Συγκεκριμένα, η μουσική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου σημείωσε 26,7% στο γενικό σύνολο και 19,1% στο δυναμικό κοινό.

Στην αντίπερα όχθη, βρισκόταν το «Celebrity Rouk Zouk», όπου οι πρωταγωνιστές της καθημερινής δραματικής σειράς «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» έπαιξαν για να ενισχύσουν και να στηρίξουν τα «Παιδικά Χωριά SOS». Η εκπομπή της Ζέτας Μακρυπούλια είχε μέσο όρο 14,2% στο γενικό σύνολο και 13,9% στο δυναμικό κοινό.

Στο Star παρακολουθήσαμε τον τελικό του «MasterChef Junior». Το πρόγραμμα μαγειρικής του Star είχε ανεβασμένα νούμερα, σε σχέση με τα προηγούμενα επεισόδια, και σημείωσε μέσο όρο 13,3% στο γενικό σύνολο και 12,3% στο δυναμικό κοινό. Ο ένας εκ των τριών κριτών, Μανώλης Παπουτσάκης, ανακοίνωσε πως ο μεγάλος νικητής είναι ο Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, ο οποίος κέρδισε το έπαθλο των 15.000 ευρώ.

τηλεθέασηΣτην υγειά μας ρε παιδιά