Lifestyle|11.09.2020 14:31

Bachelor με Παναγιώτη Βασιλάκο: Πρεμιέρα με 2 αποχωρήσεις και τα σχόλια στο Twitter

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε το ριάλιτι του Alpha «The Bachelor» με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να φορά το κοστούμι του πρώτου Έλληνα Bachelor, σε μια προσπάθεια να βρει τον έρωτα ανάμεσα σε είκοσι υποψήφιες. Το νέο ριάλιτι σχέσεων ξεκίνησε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 22:00 το βράδυ και η πρώτη εκπομπή σημαδεύτηκε με δύο αποχωρήσεις. Στην πρεμιέρα του The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έδωσε το τριαντάφυλλο σε 18 από τις 20 κοπέλες που έφτασαν στην τελική φάση του ριάλιτι.

Ο περιζήτητος εργένης της ελληνικής TV αφού μίλησε και με τις 20 κοπέλες επέλεξε τελικά να μην δώσει το κόκκινο τριαντάφυλλο-εισιτήριο για την επόμενη φάση στην 33χρονη Βασιλική και την 30χρονη Αλεξάνδρα. Στη μάχη για την τηλεθέαση στην prime time μπήκε το βράδυ της Πέμπτης το «The Bachelor» που έκανε πρεμιέρα στον Alpha. Στο δυναμικό κοινό το «The Bachelor» σημείωσε 18,6%. Από την άλλη οι «8 Λέξεις» σημείωσαν 15,2% ενώ το «Big Brother» άγγιξε το 24,6%.

 

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος του «The Bachelor»

«Εργένης», λοιπόν, στο ριάλιτι σχέσεων που θα προβάλλεται στην βραδινή ζώνη του Alpha από το φθινόπωρο είναι ο 30χρονος Παναγιώτης Βασιλάκος που είχαμε γνωρίσει ως συμμετέχοντα στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 «Nomads». Απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας ο Παναγιώτης Βασιλάκος ασχολείται με την κατάδυση, την πυγμαχία και το ποδόσφαιρο, ενώ έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ.

Με καταγωγή από τη Μάνη, έπαιζε ποδόσφαιρο από τα μαθητικά του χρόνια. Έχει διατελέσει υπευθύνος Νεολαίας στην «Τελεία», το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου. Ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μετά τη συμμετοχή του στο «Nomads» έκανε περάσματα από διάφορες εκπομπές μεταξύ των οποίων και τα «Μαστορέματα» του ΣΚΑΪ. 

T

Το πρώτο επεισόδιο του νέου ριάλιτι προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media με το hashtag #TheBachelorGR να γίνεται trend.

T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T

Παναγιώτης ΒασιλάκοςBachelor