Lifestyle|13.09.2020 14:08

Ηρώδειο: Tο τρυφερό φιλί και η ανθοδέσμη του Σάκη Ρουβά στην Κάτια Ζυγούλη

Newsroom

Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και ο κορυφαίος Έλληνας ποπ σταρ Σάκης Ρουβάς, στην πιο δημιουργική και ώριμη στιγμή του, ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά μαζί στο Ηρώδειο, πλαισιωμένοι από την Oρχήστρα Mobile, υπό την καθοδήγηση του Μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη και από την χορωδία «Μελωδοί» σε μουσική διδασκαλία Γεωργίου Ζιάκα. 

Οι δύο κορυφαίοι και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, με την τόσο διαφορετική και ξεχωριστή μουσική ταυτότητα, ένωσαν την ευαισθησία και την αγάπη τους για το τραγούδι, με το ανεπανάληπτο ταλέντο τους, και παρέσυραν τους θεατές σε ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του Διεθνούς και Ελληνικού Ρεπερτορίου. Από το κοινό δεν θα μπορούσε να λείπει η Κάτια Ζυγούλη, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα σατέν μπλε φόρεμα και ολοκλήρωσε το look της με σανδάλια.

Κάτια Ζυγούλη (Coyright: NDP)
Κάτια Ζυγούλη (Coyright: NDP)

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς, ήταν το τρυφερό φιλί που της έδωσε ο Σάκης Ρουβάς, μαζί με μία πανέμορφη ανθοδέσμη, στο τέλος της συναυλίας. Οι θεατές, φυσικά, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, βλέποντας τον ερμηνευτή να κατεβαίνει από τη σκηνή και να πλησιάζει με τα λουλούδια τη γυναίκα της ζωής του και έπειτα να τη φιλάει.

T
T
Κάτια ΖυγούληΗρώδειοΣάκης Ρουβάς