Lifestyle|13.09.2020 15:35

Βαγγέλης Περρής: «Δεν θα έβλεπα πρωινές εκπομπές αν δεν εργαζόμουν σ’ αυτές»

Newsroom

Ο Βαγγέλης Περρής επέστρεψε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» τη φετινή σεζόν, σχολιάζοντας την τηλεοπτική πραγματικότητα. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» για την Ιωάννα Μαλέσκου και σχολίασε τον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης.

«Νιώθω σαν το παιδάκι που το έχουν πάει στην παιδική χαρά και έρχονται γονείς και του λένε να μην πειράζει τ' άλλα παιδάκια. Υπάρχουν πολλές επιλογές στην πρωινή ζώνη και ο κόσμος μπορεί να δει τα πάντα. Πλέον δεν είναι μία ζώνη παραδομένη, αλλά ανταγωνιστή. Υπάρχουν όλο των ειδών οι εκπομπές, από ενημερωτικές μέχρι ψυχαγωγικές. Δεν θα έβλεπα πρωινές εκπομπές, αν δεν εργαζόμουν σ' αυτές» τόνισε ο ίδιος. 

Αναφερόμενος στον «Big Brother» και σε όλο αυτό τον σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες σχετικά με το σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού, είπε: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περί αυτού. Δεν είναι κομψό να μιλάμε για ένα πρόγραμμα, το οποίο έχει γράψει αυτό που είναι πλέον στίγμα. Είναι η στιγμή που πρέπει να το διαγράψουμε από τη συλλογική μας μνήμη, μακάρι και από το τηλεκοντρόλ». 

Βαγγέλης ΠερρήςΑΝΤ1Πρωινό