Ιωάννα Μαλέσκου: Με total black look και μάσκα στο Ηρώδειο
NewsroomΗ «Όμορφη Πόλη» του Μίκη Θεοδωράκη σε απόδοση - σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, επέστρεψε για δύο μοναδικές παραστάσεις στο Ηρώδειο.
Με άξονα-μύθο τις γνωστές μελωδίες του μεγάλου μας μουσουργού και την ποίησή του (για πρώτη φορά σε θεατρική σκηνή), η «Όμορφη πόλη» πραγματεύεται κυρίαρχα θέματα της ανθρώπινης ύπαρξης και της ελληνικής κοινωνίας – ο έρωτας, η ξενιτιά, ο θάνατος, η ρωμιοσύνη – και με τα γνήσια λαϊκά και διαχρονικά τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη που γαλούχησαν γενιές και γενιές.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ιωάννα Μαλέσκου κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου της στο Ηρώδειο. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ παρακολούθησε την παράσταση και χάρισε το πιο θερμό χειροκρότημά της στους συντελεστές. Επέλεξε ένα μαύρο μίντι φόρεμα και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα. Η ξανθιά καλλονή συνοδευόταν από τον στενό της συνεργάτη, Μάνο Μαγιάτη.
- Πλαστά δικαιολογητικά και μισθωτήρια... μετά θάνατον: Πώς είχαν στήσει το «φαγοπότι» με τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βόρεια Ελλάδα
- Συντρίβονται τα ρεκόρ θερμοκρασιών: Η Ευρώπη «βράζει» κι αυτό είναι απλώς ένα σημάδι για όσα έρχονται
- Κυρανάκης: Στη Βουλή σε 10 ημέρες το νομοσχέδιο για τα ηλεκτρικά πατίνια - Απαγόρευση στους ανήλικους και όριο ταχύτητας
- Κάλεσμα Τσίπρα για εγγραφή στην ΕΛΑΣ - Οι 7 δεσμεύσεις που υποσχέθηκε και οι πολιτικές αντιδράσεις