Lifestyle|14.09.2020 14:19

Άγγελος Μπράτης: Με παρομοιάζουν στο Twitter με την Κορίνα από τα «Εγκλήματα»

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε ο Άγγελος Μπράτης και αναφέρθηκε αρχικά στα σχόλια των Twitter που του αρέσουν πολύ και γελάει αρκετά. «Κάποια είναι αρκετά αστεία. Με τα πρώτα γυρίσματα που έχουν προβληθεί, έχουμε πεθάνει στα γέλια, καθώς οι χρήστες με παρομοιάζουν με την Κορίνα και τη Σωσώ Παπαδήμα από τα "Εγκλήματα". Αυτές οι ατάκες που έχουν πει αυτές οι δύο γυναίκες είναι εντελώς cult. Επίσης, με παρομοιάζουν με φιλελεύθερες γυναίκες, οι οποίες δεν ντρέπονται για τη σεξουαλικότητά τους. Γιατί και οι γυναίκες έχουν ελευθερία στον έρωτα και στο φλερτ» υπογράμμισε ο ίδιος. 

Παράλληλα, ο κριτής του GNTM επισήμανε ότι στο παιχνίδι είναι ο εαυτός του και δεν προσποιείται κάποιον ρόλο. «Βέβαια, μέσα στα όρια γιατί όταν βλέπω τα επεισόδια με τους φίλους μου λέω όλα αυτά που δεν είπα».

Αναφερόμενος στον Γιώργο Καράβα, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα του GNTM, είπε: «Είναι καταπληκτικός. Στην αρχή φοβόταν, όπως όλοι μας, γιατί είναι κάτι που το κάνει πρώτη φορά. Ήμουν σίγουρος ότι θα τα πήγαινε τέλεια. Είναι τόσο φυσικός και ξέρει τη δουλειά του. Οι συμβουλές που δίνει στους παίκτες είναι αρκετά σωστές».

GNTM 3ΕγκλήματαΆγγελος ΜπράτηςGNTM