Lifestyle|26.12.2018 14:24
Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Ελένη Προκοπίου
NewsroomΣύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Espresso, η Ελένη Προκοπίου περνά δύσκολες ώρες καθώς ο σύζυγος της και επιχειρηματίας, Γιώργος Συρίγος νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας με πολλά προβλήματα υγείας. Ευτυχώς, στο πλευρό τους βρίσκονται η κόρη τους Ειρήνη και τα εγγόνια τους.
Η Ελένη Προκοπίου υπήρξε δημοφιλής χορεύτρια, χορογράφος και ηθοποιός. Το κοινό την έμαθε από τις παλιές κινηματογραφικές ταινίες, που χόρευε στο πλευρό του Βαγγέλη Σειληνού, με τον οποίο ήταν παρτενέρ από το 1960 έως το 1965.
Τη δεκαετία του 1970, η γνωστή ηθοποιός αποχωρεί οριστικά από τον κινηματογράφο, μετά το γάμο της με τον δραστήριο επιχειρηματία στον χώρο του επίπλου Συρίγο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 1972.
Διαβάστε ακόμη
- Πιθανή συμφωνία με τους νέους ηγέτες του Ιράν «βλέπει» ο Τραμπ - Μιλά ξανά για κατάληψη της Χαργκ
- Σόου με «ακραίες» επιδείξεις αντοχής στη Βόρεια Κορέα: Βαριοπούλες, σπάσιμο τσιμέντων και ένας περιχαρής Κιμ Γιονγκ Ουν
- Απόκοσμο τοπίο στην Αυστραλία: Ο κυκλώνας Νάρελ «έβαψε» τον ουρανό κόκκινο
- Συγκινητικό: Έσωσαν στη Ρόδο τυφλή ελαφίνα που είχε εγκλωβιστεί - Η δύσκολη επιχείρηση