Lifestyle|16.09.2020 13:47

Σοφία Μουτίδου - Χάρης Ρώμας: Νέο επεισόδιο στην κόντρα τους, το άγνωστο τηλεφώνημα

Newsroom

Η Σοφία Μουτίδου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για το τι έχει συμβεί τελικά με «Το καφέ της Χαράς» και για το επεισόδιο που υπήρξε ανάμεσα σε αυτή και τον Χάρη Ρώμα, ενώ εξομολογείται ότι ο λόγος που δεν τα βρήκανε δεν ήταν το «The Booth».

«Ο λόγος που δεν τα βρήκαμε, δεν ήταν ποτέ το πρόγραμμα του "The Booth", αλλά ήταν καθαρά οικονομικός. Δεν είναι θέμα ότι εγώ πήγα να πιέσω είκοσι ανθρώπους. Εγώ έχω δώσει το στίγμα μου ως άνθρωπος. Ειπώθηκε κάτι που δεν είναι αληθές και βγήκα και το είπα. Τώρα έμαθα ότι συνεχίζεται η ιστορία, αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω. Με τον Χάρη δεν έχουμε σταματήσει να μιλάμε. Μιλήσαμε. Υπήρχε μια τρομερή διάσταση, που εγώ θεώρησα χρέος μου ότι έπρεπε να λύσω από τη μεριά μου» αποκάλυψε η Σοφία Μουτίδου.

Χάρης Ρώμας: «Δεν θα είναι στο Καφέ της Χαράς»

Από την άλλη, ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ανέφερε ότι η Σοφία Μουτίδου δεν θα είναι τελικά στον νέο κύκλο του «Καφέ της Χαράς». «Όχι δεν θα παίξει στην σειρά, τέλος. Εγώ την αγαπάω πάρα πολύ και της εύχομαι να πάει πάρα πολύ καλά όπου βρίσκεται και σε ό,το κάνει, είτε αυτό είναι θέατρο είτε αυτό είναι η εκπομπή. Τίποτα παραπάνω την αγαπώ και θα την αγαπώ πάντα» τόνισε ο ίδιος. 

Τέλος, αποκάλυψε ότι στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 θα συμμετέχουν νέα πρόσωπα. «Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Ορέστης Τζιόβας και αρκετοί ακόμα. Ο Καραμίχος, δυστυχώς, δεν θα γυρίσει, πολύ θα τον ήθελα και νομίζω ότι κι εκείνος θα ήθελε πάρα πολύ, αλλά θα συνεργαστούμε κάπου αλλού και όχι στο Καφέ της Χαρά».

Καφέ της ΧαράςΧάρης ΡώμαςΑΝΤ1Σοφία Μουτίδου