Lifestyle|16.09.2020 14:54

Λένα Μαντά: «Το GNTM μου θυμίζει... σκλαβοπάζαρο» - Τι λέει για «Big Brother» και «Bachelor»

Newsroom

Η Λένα Μαντά μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και ανέφερε ότι είναι δηλωμένη τηλεορασάκιας και σχολίασε σειρές και ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, όπως το «Bachelor», το GNTM, το «Big Brother» και τις «Άγριες Μέλισσες».

Διαβάστε ακόμα: Λένα Μαντά: «Τα όνειρα όταν προδοθούν πονάνε... πολύ»

«Το Big Brother το πήρα χαμπάρι από το Διαδίκτυο με όλη αυτή την επίμαχη σκηνή και τα λόγια που είπε ένα παλικάρι. Ήθελα να πιάσω τον Αντώνη από το αυτί και να του πω: "Βούτα τη γλώσσα λίγο στο μυαλό σου. Κατάλαβε λίγο τι λες. Σε βλέπουν νέα παιδιά. Τι μήνυμα παίρνουν από αυτό; Αν η γυναίκα σου σού πει όχι, τότε εγώ ντε και καλά;". Νευρίασα όταν είδα ότι μίλησαν με τη μάνα του παιδιού. Τη μάνα να την αφήσουν ήσυχη. Νόμιζε ότι είχε μεγαλώσει ένα παιδί που ήξερε να σέβεται. Ένα παιδί που αγαπούσε τις γυναίκες. Ένα παιδί που δεν θα τα έλεγε ποτέ όλα αυτά. Και πιθανότατα έτσι να είναι. Μετά έγινε παίκτης. Το καταλαβαίνουμε αυτό;» τόνισε η γνωστή συγγραφέας.

Αναφερόμενη στο «Bachelor», είπε: «Λέμε σεβασμό στις γυναίκες και τι είπε αυτός ο παίκτης του Big Brother και σε αντιπαράθεση έρχεται ένα παιχνίδι που είναι κάτι κοριτσάκια σαν τα κρύα τα νερά και ένα παλικαράκι επίσης πολύ όμορφο… Γιατί το κάνουν αυτό στον εαυτό τους; Θα αυτοκτονήσω, μα την Παναγία δηλαδή». Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Λένα Μαντά δήλωσε ότι το GNTM της θυμίζει σκλαβοπάζαρο και ότι οι «Άγριες Μέλισσες» είναι έρωτας.

Λένα ΜαντάBachelorGNTMBig Brother