Lifestyle|26.12.2018 16:14
Βικτώρια Καρύδα: Η πρώτη της εμφάνιση δύο μήνες μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή
NewsroomΣοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη μετά την δολοφονία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, σύζυγου της Βικτώριας Καρύδα, την ώρα που αυτός βρισκόταν στο αυτοκίνητό του στο Πανόραμα της Βούλας.
Το μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από το «My Style Rocks», προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική απώλεια και επέστρεψε στην Αυστραλία να κάνει μία νέα αρχή.
Δύο μήνες μετά, τη δολοφονία του συζύγου της, η Βικτώρια Καρύδα φαίνεται να επισκέφτηκε για λίγο ξανά την χώρα μας και ο φακός της «Νέας Σελίδας» την εντόπισε στον Πειραιά, μαυροφορεμένη και όπως αναφέρει φαινόταν χαμένη στις δικές της σκέψεις.
Διαβάστε ακόμη
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Τρία βεστιάρια γεμάτα πανάκριβα ρούχα, αλλά ούτε ευρώ σε μετρητά» - Τι είδαν οι Αρχές από την πρώτη μέρα
- Φθιώτιδα: Ανατίναξαν ΑΤΜ και το τράβηξαν με κλεμμένο γερανό - Το βίντεο ντοκουμέντο
- Δημοσκόπηση MRB για το OPEN: Στις 9,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΕΛ.Α.Σ. - Αρνητικό το αποτύπωμα των μέτρων της ΔΕΘ
- Ο «Οπλίτης-Πολίτης» αλλάζει τη στρατιωτική θητεία - Ενεργός εφεδρεία, drones και τεχνητή νοημοσύνη