Lifestyle|17.10.2020 09:45

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης εκφράζει την αγάπη του

Newsroom

Την αγάπη του δημοσίως εξέφρασε για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής Καραναστάσης. Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη, αποκαλύπτοντας, για πρώτη φορά, τα αισθήματά του για τη γνωστή πολιτικό και επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας». «Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που την αγαπώ και με αγαπάει πολύ. Είναι σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, ο οποίος πιστεύει πάρα πολύ σε μένα. Έρχεται στις πρόβες μου, στις γενικές δοκιμές, στις παραστάσεις μου, ατελείωτες φορές, σε φάση που της λέω “δεν κουράστηκες;”», αναφέρει ο γνωστός ηθοποιός για τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης έχει δύο παιδιά από τον γάμο του με τη σκηνοθέτιδα Μαριάννα Κάλμπαρη, τα οποία αποτελούν το πιο σημαντικό κομμάτι στη ζωή του. Όπως, μάλιστα, εκμυστηρεύεται, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που εκτιμά στη Ζωή είναι η στάση της απέναντι στα δύο του παιδιά: «Η Ζωή είναι ένα δώρο για τα παιδιά μου και τη ζωή μου. Τα αγαπάει και την αγαπούν. Τους δίνει πολύ χρόνο και αγάπη», αναφέρει. 

Η γνωριμία με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν ήταν... τυχαία

Γνωρίστηκαν την περίοδο του δημοψηφίσματος. «Της έστειλα ένα mail χωρίς να γνωριζόμαστε καν, όπου της δήλωνα τη διάθεσή μου να βοηθήσω στον μεγάλο αγώνα που έκανε. Δεν βρεθήκαμε τότε, παρά μήνες αργότερα, σε μια παράσταση του Θεάτρου Τέχνης, όπου συναντηθήκαμε και της είπα αστειευόμενος να κοιτάξει το mail της. Μιλήσαμε πάρα πολλή ώρα μέχρι που άδειασε το θέατρο.

Συνεννοηθήκαμε να μιλήσουμε την επομένη, γιατί τότε ήταν έτοιμη να ανακοινώσει το κόμμα της, την Πλεύση Ελευθερίας, και έτσι ξεκινήσαμε να συναντιόμαστε, να συζητάμε για πράγματα που αφορούν την πολιτική και να αναλύουμε τα πράγματα που μας απασχολούν, έχοντας απέναντί μου ένα σπάνιο μυαλό και έναν υπέροχο άνθρωπο», είπε ο ηθοποιός.

Papadakis press

Ο Διαμαντής Καραναστάσης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες από την επίσκεψή του μαζί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Χάλκη, γράφοντας μάλιστα: «Και φρύδι σκίσαμε, και ράμματα κάναμε, και στο βουνό ανεβήκαμε, και στους θρόνους του Δία και της Εκάτης κάτσαμε». Τα σχόλια έπεσαν «βροχή» μετά την εξομολόγηση του ηθοποιού.

Ποιος είναι ο Διαμαντής Καραναστάσης

Γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου 1974 στην Λάρισα. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου και σκηνοθέτης, γνωστός για τα: «Παγκόσμια Ημέρα» (1997), «Με θέα στο Πέλαγος» (2004) και «Δείξε μου τον φίλο σου» (2005). Συμμετείχε στις σειρές: «7 θανάσιμες πεθερές: Η Καλαματιανή πεθερά» (2007), «Αθώος ή ένοχος» (2000), «Αμαρτίες γονέων» (2003), «Γιούγκερμαν» (2007), «Δείξε μου το φίλο σου» (2005), «Η αγάπη ήρθε από μακριά» (2002), «Κρυφά μονοπάτια» (2005), «Κωνσταντίνου και Ελένης» (1998), «Λίφτινγκ» (2000), «Με θέα στο πέλαγο» (2003), «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα» (2006). 

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Διαμαντής Καραναστάσης είχε πει ότι έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά του: «Όσοι με βλέπουν και όσοι με έχουν ζήσει με τα παιδιά μου, καταλαβαίνουν αυτό που λέω, ότι είμαστε μια παρέα με τρομακτική αγάπη, με γέλια και κέφι για πράγματα. Είμαι τρομερά αφοσιωμένος στα παιδιά μου». Για τον χαμό του πατέρα του είχε δηλώσει στο Λοιπόν: «Πήρα αρκετή αγάπη, με τον πατέρα μου, τον οποίο "έχασα" πρόσφατα και μου λείπει αδιανόητα πολύ, είχα μια ιδιαίτερη σχέση. Με τον πατέρα μου ήμασταν φιλαράκια... Πήγαινα στη Λάρισα κι έπινα ουισκάκια με τον πατέρα μου...(...) Βλέπω αγώνα στην τηλεόραση και αν υπάρξει κάποια φάση, γυρνάω να πάρω το τηλέφωνο να του τηλεφωνήσω, να το σχολιάσουμε... Έπειτα το αφήνω κάτω, πετάω το κινητό...

Έχω ακόμα τον αριθμό τηλεφώνου του στο κινητό μου. Είναι ο Γιάννης μου και τον ακούω να μου μιλάει κάθε μέρα. Την ημέρα που "έφυγε" ήταν σαν να μπήκε μέσα μου όλη η ενέργεια του. Κοίταζα ένα απόγευμα το θέατρο και είπα: "Πατέρα μου, να σε είχα εδώ να σε κάνω περήφανο" και μόλις τελείωσα τη φράση μου, ξαναείπα μόνος μου: "Μη σε νοιάζει, ρε Διαμάνταρε, μη σε νοιάζει... βγες και κάν' το, εδώ είμαι εγώ". Αυτό θα μου έλεγε, "Διαμάνταρε", αυτή ήταν η λέξη που μου λείπει. Την άκουγα συνέχεια από το στόμα του».

Πλεύση ΕλευθερίαςΔιαμαντής ΚαραναστάσηςΖωή Κωνσταντοπούλου