Lifestyle|01.10.2020 13:57

Σταμάτης Γονίδης: Ξανά πατέρας θα γίνει ο γνωστός τραγουδιστής

Newsroom

Μπαμπάς για τρίτη φορά πρόκειται να γίνει σε λίγους μήνες ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret. Ο γνωστός ερμηνευτής αυτή την περίοδο βρίσκεται στη γενέτειρά του, την Κύθνο με τη σύζυγό του, Κατερίνα Κουργιουξίδου, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης.

Το ζευγάρι σκοπεύει να παραμείνει στην Κύθνο μέχρι να έρθει στον κόσμο το παιδάκι του μιας και η ζωή εκεί είναι πιο ήρεμη και θα είναι μακριά από πιθανές εστίες κορονοϊού. Το ζευγάρι είναι μαζί δεκατρία χρόνια, ενώ το 2015 ένωσαν τις ζωές τους και με τα ιερά δεσμά του γάμου στο αγαπημένο τους νησί.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σταμάτης Γονίδης έχει και μια μεγαλύτερη κόρη, τη Στεφανία, από την οποία έγινε πρόσφατα και παππούς.

T

Ο ίδιος σε συνέντευξή του δυο χρόνια πριν όταν είχε ερωτηθεί αν θέλει δεύτερο παιδί είχε πει, «Δεν είναι κάτι που μου λείπει, αλλά αν ερχόταν πολύ ευχαρίστως. Αν γίνει θα το κάνω για την Κατερίνα. Δε θέλω όμως να αποκτήσουμε παιδί με τη μέθοδο της επιστήμης, αλλά με φυσιολογικό τρόπο».

Σταμάτης ΓονίδηςΚατερίνα ΚουργιουξίδουΚύθνος