Lifestyle|27.12.2018 11:13

Χώρισαν αθόρυβα η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Newsroom

Γνωρίστηκαν αρκετά χρόνια πριν στην Κρήτη, όταν εκείνη ήταν διακοπές και εκείνος ήταν σε περιοδεία.

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, που έγιναν ευρύτερα γνωστοί στο κοινό μέσα από το επιτυχημένο σίριαλ του Mega, «Τα Μυστικά της Εδέμ», χώρισαν μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι, που κράτησε την προσωπική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα για πολύ καιρό, έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Πάρη.  

Την αποκάλυψη έκανε η όμορφη ηθοποιός Φαίη Ξυλά σε συνέντευξή της στη θεατρική ιστοσελίδα texnes-plus.gr με αφορμή την παράσταση «Η φαλακρή τραγουδίστρια», στην οποία πρωταγωνιστεί. Οι δυο τους έχουν άψογες σχέσεις και όπως λέει η ηθοποιός υπάρχει εμπιστοσύνη:

«Με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα καλά όταν δουλεύουμε μαζί .Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη. Ταιριάζουμε πολύ σαν ηθοποιοί. Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό επιλέξαμε να μην είμαστε μαζί ως ζευγάρι μας συνδέει πάντα η αγάπη για το παιδί μας και τα 15 χρόνια που περάσαμε μαζί. Παραμένει πάντα ο μπαμπάς του παιδιού μου και ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η πρόταση γάμου στην Φαίη Ξυλά είχε συζητηθεί πολύ μιας και έγινε πάνω στη σκηνή της θεατρικής παράστασης «Ο Μπακαλόγατος», όπου πρωταγωνιστούσε ο Γιαννακόπουλος. Μετά το τέλος της παράστασης, ο Κωνσταντίνος ανέβασε την αγαπημένη του πάνω στη σκηνή και μπροστά στους έκπληκτους θεατές τής ζήτησε να την παντρευτεί. «Ένιωσα αμήχανα, σοκαρίστηκα αλλά παράλληλα κολακεύτηκα πάρα πολύ» είχε δηλώσει τότε η Φαίη Ξυλά. 

Φαίη Ξυλάχωρισμός