Lifestyle|22.09.2020 14:02

Πρεμιέρα για Έλεν ΝτιΤζένερις: Βγαλμένη από βιβλίο αυτοβελτίωσης η τηλεοπτική «συγγνώμη»

Newsroom

Η διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια Έλεν ΝτιΤζένερις επέστρεψε στα πλατό και φυσικά το πρώτο πράγμα που είπε στο πιστό τηλεοπτικό της κοινό ήταν «Συγγνώμη» για όλα όσα ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό για τις απάνθρωπες εργασιακές συνθήκες στο παρασκήνιο της εκπομπής της. Η ΝτιΤζένερις απευθύνθηκε στα εκατομμύρια των τηλεθεατών που την ακολουθούν και τη θαυμάζουν τόσα χρόνια και μίλησε για το σκάνδαλο που ξέσπασε στην εκπομπή της τους περασμένους μήνες.

Η παρουσιάστρια στην πρεμιέρα της 18ης σεζόν ξεκίνησε λέγοντας: «Αν παρακολουθείτε επειδή με αγαπάτε, ευχαριστώ, αν παρακολουθείτε επειδή δεν με αγαπάτε, καλώς ήρθατε».

Και συνέχισε: «Ακούσατε αυτό το καλοκαίρι πως υπήρξαν κατηγορίες για "τοξικό" εργασιακό περιβάλλον εδώ στην εκπομπή. Έμαθα πράγματα που συνέβησαν, που δεν θα έπρεπε γίνουν (...) Γνωρίζω πως είμαι σε προνομιούχα θέση και σε θέση εξουσίας και αντιλαμβάνομαι πως αυτό συνεπάγεται ευθύνες... και αναλαμβάνω την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή μου» είπε.

Αφού πήρε όλη την ευθύνη η Έλεν προσπάθησε να βάλει τελεία σε όλη αυτή την αρνητική δημοσιότητα λέγοντας: «Συζητήσαμε πολύ για την εκπομπή, τον εργασιακό χώρο και τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε και σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο» είπε.

T

Έλεν Ντε Τζενέρις: «Είμαι ένα έργο εν εξελίξει»

«Υπήρξαν άρθρα που έλεγαν ότι στην πραγματικότητα δεν είμαι αυτή που παριστάνω ότι είμαι στην τηλεόραση, ακριβώς επειδή έγινα γνωστή ως η "να είστε καλοί" κυρία» σημείωσε η Έλεν ΝτιΤζένερις. Όπως εξήγησε, το προσωνύμιο αυτό της «κόλλησε» έπειτα από την αυτοκτονία ενός νεαρού ονόματι Τέιλορ Κλεμέντι, που έβαλε τέλος στη ζωή του έπειτα από μπούλινγκ επειδή ήταν γκέι. «Πίστευα πως ο κόσμος χρειαζόταν περισσότερη καλοσύνη» είπε σήμερα η Έλεν ΝτιΤζένερις.

«Η αλήθεια είναι πως είμαι αυτό το πρόσωπο που βλέπετε στην τηλεόραση, είμαι επίσης πολλά άλλα πράγματα. Κάποιες φορές στενοχωριέμαι, εξοργίζομαι, αγχώνομαι, γίνομαι ανυπόμονη. Και «τα δουλεύω» όλα αυτά, ειδικά την ανυπομονησία» είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Ακούστε, είμαι μια παρουσιάστρια, αλλά, υπήρξα ηθοποιός και υποδύθηκα μια ετεροφυλόφιλη γυναίκα στο σινεμά, οπότε είμαι πολύ καλή ηθοποιός» είπε η Έλεν ΝτιΤζένερις, αποκρούοντας τις κατηγορίες που την θέλουν ευγενική μόνο όταν γράφουν οι κάμερες. «Αλλά δεν νομίζω ότι είμαι τόσο καλή ηθοποιός ώστε να έρχομαι εδώ κάθε μέρα, επί 17 χρόνια και να σας εξαπατώ. Αυτή είμαι. Και η πρόθεσή μου είναι να είμαι πάντοτε ο καλύτερος άνθρωπος που μπορώ».

συγγνώμηΧόλιγουντΈλεν ΝτιΤζένερις