Lifestyle|27.12.2018 09:43

Τα ζώδια της Πέμπτης (27/12)

Newsroom

Κριός

Δεν ανησυχείς καθώς έχεις περιορισµένο χρόνο να χαθείς σε ατέρµονες σκέψεις! Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει απρόσµενες δουλειές ή ό,τι ήθελες να ξεχάσεις! Ταυτόχρονα το τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως φιλικό πρόσωπο σε ξεσηκώνει για βόλτες. Μην το κάνεις!

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο και επενδύεις στα αισθηµατικά, στους φίλους και στα χόµπι! Το τρίγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε κρατάει προσγειωµένο/η στην πραγµατικότητα και βοηθάει τα αισθηµατικά. Ταυτόχρονα το τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη σε παρασύρει για υποσχέσεις που δεν θα υλοποιήσεις.

Δίδυµοι

Η Σελήνη στην Παρθένο δηµιουργεί συναισθηµατική υπερχείλιση όµως το τρίγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω εκλογικεύει συναισθήµατα αποφεύγοντας να γίνεις «drama queen»! Ταυτόχρονα το τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως αντιδράς υπερβολικά σε κάτι που θα ακούσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη στην Παρθένο προτρέπει να επενδύσεις στην επαφή µε ανθρώπους συζητώντας όσα σε απασχόλησαν ακούγοντας δεύτερη γνώµη! Ταυτόχρονα το τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη σε κάνει να πάρεις αψήφιστα εργασιακή υποχρέωση.

Λέων

Η Σελήνη στην Παρθένο και το τρίγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω βοηθά να σχεδιάσεις τα οικονοµικά. Ταυτόχρονα το τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως όσο καλά πας οικονοµικά, τόσο «επικίνδυνα» µπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις στα αισθηµατικά.

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δηµιουργεί ανάγκη για επαφές µε αγαπηµένους, συνεργάτες και τον/ τη σύντροφό σου. Το τρίγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δηµιουργεί ευνοϊκή συγκυρία για γερές βάσεις στις σχέσεις. Ταυτόχρονα το τετράγωνό της δείχνει πως ίσως πάρεις λάθος απόφαση σχετική µε δικούς σου ανθρώπους.

Ζυγός

Η Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει να αναζητήσεις ηρεµία µακριά από αδιάκριτα βλέµµατα. Το τρίγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως το κλίµα στο σπίτι είναι υποστηρικτικό. Ταυτόχρονα το τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη φέρνει συζητήσεις µε το περιβάλλον σου, µε τόνο υπερβολής.

Σκορπιός

Οι φίλοι παίζουν ρόλο καθώς η Σελήνη στην Παρθένο δείχνει πως σε ξεσηκώνουν, για οµαδικές δραστηριότητες! Το τρίγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω ωθεί να βρεις ευκαιρίες συνδυάζοντας βόλτα µε φίλους µαζί µε δουλειά! Ταυτόχρονα το τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως γίνεσαι σπάταλος/η για τη διασκέδασή σου!

Τοξότης

Οι σκέψεις στα επαγγελµατικά και η Σελήνη στην Παρθένο βοηθάει να καταλάβεις διαισθητικά τις επόµενες κινήσεις. Το τρίγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω βοηθάει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις δύναµη και ψυχικά αποθέµατα να κερδίσεις επαγγελµατικά. Το τετράγωνό της µε τον ∆ία στο ζώδιό σου σε παρασύρει σε κινήσεις χωρίς αντίκρισµα.

Αιγόκερως

Εχεις διάθεση για πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει στο ∆ιαδίκτυο, βιβλία και ανθρώπους µε γνώσεις! Η Σελήνη στην Παρθένο και το τρίγωνό της µε τον Κρόνο στο ζώδιό σου δείχνει πως θα κρατήσεις οποιαδήποτε νέα γνώση κερδίσεις. Ταυτόχρονα το τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη δείχνει πως τα παρατάς όλα και βγαίνεις για ποτό!

Υδροχόος

Η Σελήνη στην Παρθένο και θα ασχοληθείς µε τα οικονοµικά ιδιαίτερα µε τράπεζες και ∆ηµόσιο. Το τρίγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω ευνοεί εργασιακό ζήτηµα αλλά και υποχρέωση ρουτίνας καθώς χαρίζει όρεξη για δουλειά! Ταυτόχρονα το τετράγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη σε ξεσηκώνει για βόλτα µαζί µε αγαπηµένους φίλους.

Ιχθύες

Οι διαπροσωπικές σχέσεις παίζουν µεγάλο ρόλο στις αποφάσεις καθώς η Σελήνη στην Παρθένο δηµιουργεί ανάγκη να πάρεις επιβεβαίωση των άλλων πριν κάνεις οτιδήποτε. Το τρίγωνό της µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως προσεγγίζεις ανθρώπους που θέλεις σε επαγγελµατικό ή σε προσωπικό επίπεδο, κάτι που έχει τα επιθυµητά αποτελέσµατα.