Lifestyle|27.12.2018 12:13

Χάιντι Κλουμ: Γάμος με τον 29χρονο κιθαρίστα των Tokio Hotel;

Newsroom

Η Γερμανίδα καλλονή και επιχειρηματίας ανακοίνωσε μέσω Instagram τον αρραβώνα της με τον 29χρονο κιθαρίστα του συγκροτήματος Tokio Hotel.

Το πρώην αγγελάκι της Victoria's Secret και παρουσιάστρια της επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής «Project Runway», Χάιντι Κλουμ είπε το «Ναι» στον αγαπημένο της με μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram. Στη φωτογραφία εκτός από το piercing του Τομ Κάουλιτζ βλέπουμε και το δακτυλίδι των αρραβώνων τους. 

Την είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζερ της 45χρονης Κλουμ. Αν το ζευγάρι, που έχει περίπου 16 χρόνια διαφορά, φτάσει στο γάμο, θα είναι ο τρίτος για την όμορφη παρουσιάστρια, συγγραφέα και ηθοποιό.

Η Κλουμ είχε παντρευτεί τον στιλίστα Ρικ Πιπίνο το 1995, ενώ πιο γνωστή έγινε η σχέση της με τον Φλάβιο Μπριατόρε, τον «μάγο» της Formula 1. Κατόπιν, γνώρισε και παντρεύτηκε τον διάσημο μουσικό Seal, με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά.

T
T

Ο Κάουλιτζ ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Ρία Σόμερφελντ, ενώ αναφορικά με τη διαφορά ηλικίας τους, η Κλουμ έχει δηλώσει πλήρως ακομπλεξάριστη: 

«Ο φίλος μου είναι αρκετά μικρότερός μου και αυτό κάνει μερικούς να αναρωτιούνται. Δεν με απασχολεί. Το να αγχώνεσαι για την ηλικία ή τι θα πιστέψει ο κόσμος είναι κάτι που μόνο περισσότερες ρυτίδες μπορεί να φέρει».

Χάιντι ΚλουμΧόλιγουντ