Καινούργιου: Το χριστουγεννιάτικο «Ευτυχείτε» κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό
NewsroomH Κατερίνα Καινούργιου με Θέμη Αδαμαντίδη και Δήμο Αναστασιάδη έφεραν το Χριστουγεννιάτικο «Ευτυχείτε» στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού.
Ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Δήμος Αναστασιάδης εισέβαλαν στο πλατό του «Ευτυχείτε» ανήμερα τα Χριστούγεννα, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, και μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου και την παρέα της έκαναν ένα ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό. Ο μέσος όρος τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 ήταν 15,4%, φτάνοντας σε τέταρτο και το 17,3%.
Στο σύνολο του κοινού η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο 19,9%, φτάνοντας σε τέταρτο και το 24,4%.
Εκτός από το δίδυμο Αδαμαντίδη-Αναστασιάδη, που φέτος εμφανίζονται μαζί στο Fever, στο «Ευτυχείτε» που προβλήθηκε το πρωί των Χριστουγέννων 25 Δεκεμβρίου έδωσαν ρυθμό και θετική διάθεση ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος και ο χορευτικός σύλλογος «ΕΛ.ΠΑ.Χ.Ο» του Γιώργου Φραγκάκη. Η Παιδική χορωδία Εθνικού Ωδείου με μαέστρο την Εύη Χλωρού, ερμήνευσε τα πιο χαρούμενα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
- «Βλακώδες να βγει ανακοίνωση»: Διεθνολόγος για τους ελληνικούς Patriot που κατέρριψαν ιρανικούς πυραύλους
- Στο Ιράν εκτέλεσαν 3 άτομα σε κοινή θέα: Ανάμεσά τους 19χρονος που κατηγόρησαν για δολοφονία πράκτορα
- Η ΕΛΑΣ αποκλείει το σενάριο της ληστείας για την 24χρονη που βρέθηκε άγρια ξυλοκοπημένη στη Βέροια - Τι ψάχνουν
- Άνοιξη με λίγο... χειμώνα: Σαββατοκύριακο με «τσουχτερό» κρύο και νέο κύμα κακοκαιρίας - Πρόγνωση Μαρουσάκη