Lifestyle|27.12.2018 16:09

Τόλης Βοσκόπουλος: Η αφιέρωση και τα δάκρυα της κόρης του (vid)

Newsroom

Ένα συγκινητικό βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης, που βρέθηκε στο Gazi Theater για να παρακολουθήσει την παράσταση «Μαριχουάνα STOP».

Τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύει ζωντανά στη σκηνή ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής, Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος συμμετείχε και στην ομώνυμη μουσική κωμωδία της Φίνος Φιλμς (1971) σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη. 

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο Τόλης Βοσκόπουλος αφιέρωσε ένα τραγούδι στην κόρη του από την σκηνή, ενώ η Μαρία Βοσκοπούλου σηκώθηκε όρθια μπροστά του και έκλαψε ακούγοντάς την ερμηνεία του πατέρα της, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Ο Γιώργος Τσαλίκης βιντεοσκόπησε το περιστατικό και το ανέβασε στο Instagram, γράφοντας:

«Σήμερα από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχουμε ζήσει τον τελευταίο καιρό. Η αφιέρωση του Τόλη Βοσκόπουλου στην κορούλα του, με ένα τραγούδι εκτός προγράμματος «λουλουδάκι μου» που εκτός από τη μικρή που έκλαιγε, έκλαιγε μαζί τους όλο το θέατρο. Προφανώς έχει κάποια δική τους ιστορία αυτή η ερμηνεία γιατί η φόρτιση ήταν τεράστια και για τους δυο. Μοιράζομαι μαζί σας αυτή την ανθρώπινη, υπέροχη στιγμή γεμάτη αγάπη που είχαμε την τύχη να είμαστε παρόντες. Γιατί μόνο αυτή μετράει στη ζωή μας… Η αγάπη…».

 
Τόλης Βοσκόπουλος