Lifestyle|28.09.2020 23:49

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έχω φωτογραφηθεί γυμνή κατά λάθος, κάνοντας το... πτώμα

Newsroom

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για όλα. Αρχικά, η κριτής του GNTM αποκάλυψε ότι έχει φωτογραφηθεί γυμνή στο παρελθόν, αλλά κατά λάθος.

«Ήμασταν στη φωτογράφιση και είχαμε ήδη τα μοντέλα και o φωτογράφος αποφάσισε ότι, επειδή είχαμε μια πολύ ωραία πισίνα και είχε συγκλονιστικό φως και γινόταν καθρέφτης όσο πέρναγε η ώρα, ότι θα ήθελε ένα κορίτσι να είναι πάρα πολύ αυστηρή και να υπάρχει ένα γυμνό πτώμα στην πισίνα. Ήμουν μπρούμυτα και δεν έπρεπε να κάνω και μπουρμπουλήθρες γιατί δεν ήθελαν να βλέπουν νερό». 

Στη συνέχεια, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέφερε ότι έχει πει πολλές φορές «όχι» στον σύζυγό της όταν της έκανε πρόταση γάμου στα πρώτα χρόνια της σχέσης τους. «Δεν ήθελα να παντρευτώ. Δεν πίστευα ότι μας κράταγε το στεφάνι ή βέρα. Αλλά μετά λόγω συνθηκών και καταστάσεων είπαμε οκ και γι' αυτό κλεφτήκαμε. Παντρευτήκαμε το 2015 με τη Ροζαλία παράνυφο. Από το 2006 ήμασταν μαζί. Στους τρεις μήνες συγκατοικήσαμε. Κάθε καλοκαίρι μου έκανε πρόταση γάμου και έλεγα όχι». 

Ζενεβιέβ ΜαζαρίGNTMγυμνή φωτογράφιση