Lifestyle|27.12.2018 19:25

Τα Χριστούγεννα δέκα διάσημων στο Instagram (pics)

Newsroom

Προσωπικές στιγμές από τα Χριστούγεννά τους μοιράστηκαν και φέτος στα social media διάσημα ονόματα της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος. 

Άλλοι πόσταραν πιο προσωπικές πόζες σε οικογενειακό κλίμα και άλλοι γιόρτασαν τα φετινά Χριστούγεννα σε εξωτικούς προορισμούς με μαγιό και τροπικό μαύρισμα.  

Τζάστιν Μπίμπερ 

Ο 24χρονος ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ, αν και ερωτευμένος, προτίμησε να δείξει στους followers του το χαριτωμένο σκυλάκι στο κρεβάτι του. 

T

Τζένιφερ Λόπεζ

Περνάει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και μας το δείχνει φορώντας χριστουγεννιάτικες πιτζάμες, στη θαλπωρή του σπιτιού, μαζί με τον εδώ και δύο χρόνια σύντροφό της Άλεξ Ροντρίγκεζ. 

 

Lady Gaga

Ετοιμάζει το μεγάλο σόου της «Enigma» στο Las Vegas και οι εντατικές πρόβες δεν της αφήνουν χρόνο για απαστράπτουσες εμφανίσεις σε πάρτι. Όπου πηγαίνει παίρνει μαζί και τον αγαπημένο της σκύλο.

T

Ράιαν Ρέινολντς

Οι Τζέικ Τζίλενχαλ και Χιού Τζάκμαν κορόιδεψαν τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς να φορέσει χριστουγεννιάτικο επετειακό πουλόβερ και να γίνει λίγο... ρεζίλι.

T

Έμιλι Ραταϊκόφσκι 

Το 27χρονο μοντέλο ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» με μαγιό από εξωτικό προορισμό και τα σχόλια έπεσαν... βροχή. Οι ηλιόλουστες διακοπές της Έμιλι, είναι οι πρώτες ως παντρεμένη, αφού έχει δεθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Sebastian Bear-McClard.

 

Μαντόνα

Φωτογραφίες με τα παιδιά της, αλλά και η ίδια ντυμένη Άγιος Βασίλης. Η Μαντόνα εύχεται ειρήνη στη Γη και θέλει να της επιτρέψουμε να ονειρεύεται.

T

Ριάνα

Η ποπ σταρ από τα Μπαρμπέιντος πίνει και χορεύει με την κολλητή της σε ένα σπιτάκι παραμυθένιο. Εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα.

T

Ζιζέλ Μπούντχεν

Το πρώην Αγγελάκι της Victoria's Secret ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα με ένα...  βραζιλιάνικο φιλί στον σύζυγό της Τομ Μπρέιντι. Διασκεδάζοντας έτσι και τις φήμες ότι χωρίζουν.

T

Οικογένεια Καρντάσιαν

Με ένα πάρτι ρεβεγιόν κόστους 500.000 δολαρίων πέρασαν τα Χριστούγεννα οι Καρντάσιανς. Όλοι η οικογένεια δεξιώθηκε 200 διάσημους στο σπίτι της Κιμ, που μεταμορφώθηκε σε παγωμένο κάστρο από παραμύθι. 

T

Οικογένεια Χαντίντ

Τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου Τζίτζι Χαντίντ και Μπέλα Χαντίντ (και όλη η οικογένεια) ευχήθηκαν Αγάπη και Φως σε όλους.

T
ΧόλιγουντδιάσημοιΧριστούγεννα