Lifestyle|29.09.2020 12:39

GNTM: Οι κλίκες, οι αντιπάθειες και η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί από το σπίτι

Newsroom

Το σπίτι του GNTM 3 άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε τους είκοσι φετινούς διεκδικητές του τίτλου. Τα δέκα κορίτσια και τα δέκα αγόρια, που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στον διαγωνισμό, πέρασαν το κατώφλι του σπιτιού, που θα αποτελεί το ορμητήριό τους για τους επόμενους μήνες.

Ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία τους ήταν μεγάλη και οι πρώτες συμμαχίες διαμορφώθηκαν ήδη με τον διαχωρισμό των δωματίων, ενώ για κάποιους η συγκατοίκηση μοιάζει να είναι απαιτητική διαδικασία. «Έλα τώρα! Είμαστε στο παλιό δωμάτιο των FF; FF ρε φίλε! Πω, πω! Εγώ δεν παίρνω το ίδιο δωμάτιο με τις προηγούμενες, πραγματικά» ήταν μερικά από τα σχόλια των νέων διαγωνιζόμενων του GNTM

Διαβάστε ακόμα: Τάκης Χήρας από GNTM: Ο εθισμός στο αλκοόλ στα 13 του και τα «άγρια» παιδικά του χρόνια

Σύντομα, οι διαγωνιζόμενοι κατάλαβαν πως η ειδυλλιακή έπαυλη δε σημαίνει διακοπές. Κι αν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, το καταδρομικό ξύπνημα από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον coach Γιώργο Καράβα, υπενθύμισε στα μοντέλα πως το GNTM 3 απαιτεί από αυτούς ετοιμότητα και επαγρύπνηση.

Διαβάστε ακόμα: Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έχω φωτογραφηθεί γυμνή κατά λάθος, κάνοντας το... πτώμα

Σε μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες των τελευταίων ετών, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους ανασφάλειες και να έρθουν αντιμέτωποι με τη… γυμνή αλήθεια, για τις ανάγκες μιας καμπάνιας με κοινωνικό χαρακτήρα.

Η γυμνή φωτογράφιση της Χρύσας

Κάποιοι δυσκολεύτηκαν πολύ να καταλάβουν το ζητούμενο της φωτογράφισης και άλλοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με την άνεση και τον επαγγελματισμό τους, τόσο τους κριτές όσο και τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό. Η Χρύσα, για παράδειγμα, ήταν μία από τις παίκτριες που δυσκολεύτηκε αρκετά στην πρώτη δοκιμασία του GNTM. Δυστυχώς, είχε άγχος και έχασε την έκφραση. Αν και με τέλειες σωματικές αναλογίες οι πόζες της απογοήτευσαν την επιτροπή.

Από την άλλη, αυτή που γοήτευσε τα πλήθη εντός και εκτός ήταν η Ξένια, η οποία μέσα από την αναγεννησιακή αύρα της ξεδίπλωσε τις καμπύλες της και μαγνήτισε φακό και βλέμματα.

Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης απέδειξε ότι στο GNTM 3 δεν υπάρχουν φαβορί και outsiders και κανείς δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλο στο «Ευτυχείτε», η Χρύσα Καβράκη είναι η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί από το σπίτι, καθώς δεν τα πήγε καθόλου καλά στην πρώτη δοκιμασία. 

Δείτε πώς σχολίασε η ομάδα του «Ευτυχείτε» την πρώτη δοκιμασία του GNTM:

αποχώρησηΒίκυ ΚαγιάGNTMΖενεβιέβ Μαζαρί