Lifestyle|30.09.2020 11:59

GNTM 3: Η πρώτη αποχώρηση και η κόντρα για τις «θηλυπρεπείς» πόζες

Newsroom

Η πρώτη αποχώρηση για το «GNTM 3» σημειώθηκε, την Τρίτη (29/09), αφού τα αγόρια και τα κορίτσια του ριάλιτι κλήθηκαν να φωτογραφηθούν χωρίς ρούχα. Η αποχώρηση ήταν από τα κορίτσια, με τη Χρύσα Καβράκη να μην καταφέρνει να βγάλει δύο σωστές - στα μάτια των κριτών - φωτογραφίες. 

Σε μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες των τελευταίων ετών, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους ανασφάλειες και να έρθουν αντιμέτωποι με τη… γυμνή αλήθεια, για τις ανάγκες μιας καμπάνιας με κοινωνικό χαρακτήρα. Κάποιοι δυσκολεύτηκαν πολύ να καταλάβουν το ζητούμενο της φωτογράφισης και άλλοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με την άνεση και τον επαγγελματισμό τους, τόσο τους κριτές όσο και τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό.

Διαβάστε ακόμα: Εξαλλος ο Σπύρος Πώρος με τη γυμνή φωτογράφιση στο GNTM: «Ανήθικο να γδύνεις 18χρονα»

Ο Αιμιλιάνο και ο Ανδρέας, όπως είπε η Βίκυ Καγιά, ήταν τα μοντέλα που «πήραν τη δουλειά», γιατί κατάφεραν να έχουν από δύο καλές λήψεις και δεν φοβήθηκαν να ποζάρουν γυμνοί στο φακό. Αυτός που τελικά επικράτησε ήταν ο Αιμιλιάνο.

T

Υποψήφιοι προς αποχώρηση τέθηκαν ο Κωνσταντίνος, που πήρε το Golden Pass της εκπομπής αλλά δεν κατάφερε να τα πάει καλά στη δοκιμασία, η Χρύσα και η Αλεξάνδρα. Η Μαριαγάπη είπε μεταξύ άλλων:«Διαφωνώ με την τριάδα προς αποχώρηση, ο Δημοσθένης έπρεπε να ήταν στη θέση του Κωνσταντίνου».

T

Η φωτογράφιση του Παναγιώτη Πέτσα στο GNTM έφερε σε αντιπαράθεση τους coaches. Ο Δημήτρης Σκουλός θεώρησε τις πόζες του Παναγιώτη πολύ... θηλυπρεπείς, σε αντίθεση με τη Βίκυ Καγιά η οποία δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί κάτι τέτοιο είναι αρνητικό: «Το μάτσο είναι πασέ τώρα πια…».

Η Βίκυ Καγιά ρώτησε τα αγόρια αν θα τολμούσαν να βάλουν γυναικεία ρούχα και να κάνουν πασαρέλα. Ανάμεσα σ’ εκείνους που απάντησαν αρνητικά ήταν και ο Αιμιλιάνο, ο παίκτης που ξεχώρισε στην πρώτη δοκιμασία του GNTM.

Η παίκτρια του GNTM, Ρασέλ ήταν μελιστάλαχτη για τον Δημήτρη Σκουλό ενώ αποκάλεσε την Βίκυ Καγιά αναφερόμενη σε αυτή «το Βικάκι».

Οι κριτές εκθείασαν την Παρασκευή για την τσιγγάνικη ομορφιά της, τη φωτογράφιση αλλά και την «ψυχή» της που αποτυπώθηκε στη φωτογραφία του GNTM.

Βίκυ ΚαγιάαποχώρησηGNTM 3Star TVGNTM