Lifestyle|30.09.2020 14:33

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο σουηδικό «The Bachelor»

Newsroom

Το «The Bachelor», το οποίο έκανε πρεμιέρα στον Alpha στις αρχές Σεπτεμβρίου, είναι ένα ριάλιτι που έχει προβληθεί σε περισσότερες από τριάντα χώρες. Ένας τυχερός άντρας περιμένει όσες γυναίκες τολμήσουν να τον διεκδικήσουν και να ζήσουν μαζί του την απόλυτη ρομαντική εμπειρία. Μέσα από μια σειρά συναντήσεων και δοκιμασιών προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή του, να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους και να τον γοητεύσουν με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους.

Μέχρι στιγμής, το νέο ριάλιτι σχέσεων έχει συγκεντρώσει αρκετά αρνητικά σχόλια στην Ελλάδα με πολλούς να μιλούν για συμπεριφορές και ατάκες που υποτιμούν τη γυναικεία αξιοπρέπεια. Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», μάλιστα, το παιχνίδι βασίζεται σε ένα σενάριο και οι ατάκες των κοριτσιών δεν είναι δικές τους, αλλά υπαγορεύονται από την παραγωγή, όπως και στα αντίστοιχα «Bachelor» του εξωτερικού.

Ωστόσο, οι τηλεθεατές παρακολουθούν την τέταρτη σεζόν στη Σουηδία, που για πρώτη φορά φέτος τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στα Σύβοτα. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εμφανίστηκε σε ρόλο χορογράφου και μύησε τις επίδοξες νύφες σε ορισμένες χορογραφίες των ABBA, χάρη στην εμπειρία του από τη συμμετοχή στο musical «Mamma Mia» στο θέατρο Ακροπόλ σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου και πρωταγωνίστρια τη Δέσποινα Βανδή.

ΣουηδίαAlpha TVΑλέξανδρος ΜπουρδούμηςBachelor