Ζήνα Κουτσελίνη: Αποχώρησε αιφνιδίως από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου
NewsroomΗ Ζήνα Κουτσελίνη αποδέχτηκε την πρόταση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και βρέθηκε στο «The 2night show», ωστόσο, η συγκεκριμένη συνέντευξη δεν έγινε ποτέ, καθώς η παρουσιάστρια του Star αποχώρησε αιφνιδίως από το πλατό.
Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό», στο δωμάτιο με τις Σφήκες «η Ζήνα Κουτσελίνη αισθάνθηκε πολύ άβολα, ειπώθηκε κάτι το οποίο την έθιξε με αποτέλεσμα να μην θελήσει να συνεχίσει. Διευκρίνισε ότι εκτιμά τον Γρηγόρη, αλλά αυτό που συνέβη ήταν αδιανόητο για τη δική της αξιοπρέπεια και για τη δική της δημοσιογραφική οντότητα και την ύπαρξή της». Ο Αλέξης Μίχας επικοινώνησε με τη Ζήνα, αλλά η ίδια δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο και απλά επιβεβαίωσε το περιστατικό. «Το μόνο που μου είπε είναι ότι αγαπά πολύ τον Γρηγόρη Αρναούτογλου» τόνισε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.
Την ίδια αιτία έδωσε και ο Γιάννης Πουλόπουλος στο «Ευτυχείτε», ο οποίος είπε: «Μεγάλη ίντριγκα. Η συνέντευξη με τον Γρηγόρη δεν μαγνητοσκοπήθηκε ποτέ. Προφανώς, ενοχλήθηκε με κάτι ερωτήσεις που τις έγιναν από τις "Σφηκες"».
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στη γέφυρα του Ρίου – Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών