Lifestyle|01.10.2020 10:57

Τάσος Χαλκιάς: Πώς ο Αρναούτογλου έκανε τον γνωστό ηθοποιό να βουρκώσει στον «αέρα»

Newsroom

Ο Τάσος Χαλκιάς φιλοξενήθηκε στο The 2night Show από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι ο παρουσιαστής επιφύλασσε μία έκπληξη στον αγαπημένο ηθοποιό, η οποία τον συγκίνησε. Ο Αρναούτογλου βρήκε τον ανιψιό του Τάσου Χαλκιά, ο οποίος ζει κι εργάζεται ως ηθοποιός στις ΗΠΑ και του έστειλε ένα βιντεομήνυμα από το Λος Αντζελες, «αναγκάζοντας» τον Τάσο Χαλκιά να βουρκώσει.

Στην αρχή της συζήτησης, ο οικοδεσπότης της εκπομπής ρώτησε τον Τάσο Χαλκιά για την οικογένειά του και συγκεκριμένα για τον ανιψιό του, τον Ορέστη Σοφοκλέους, που έχει μετακομίσει μόνιμα στο Λος Άντζελες.

Ο Τάσος Χαλκιάς έχει πέντε χρόνια να δει τον αγαπημένο του ανιψιό τον οποία «έφερε κοντά του» ο Αρναούτογλου. Ακολούθως προβλήθηκε το βίντεο με τον νεαρό ηθοποιό κι ο Τάσος Χαλκιάς εμφανώς συγκινημένος είπε στον Αρναούτογλου ««βαλτός είσαι;».

Δείτε το απόσπασμα:

Ποιος είναι ο Ορέστης Σοφοκλέους 

Γεννήθηκε το 1981 στη Λευκωσία. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου το 2004 και του Πανεπιστημίου Πειραιά στο Τμήμα Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης το 2001. Είναι γιος της ηθοποιού Λιάνας Χαλκιά. Το 2008 συμμετείχε στο Mega στη σειρά «Dr Ρούλλης» και σε θεατρικές παραστάσεις στην Ελλάδα.

T

Στο θέατρο πήρε μέρος σε παραστάσεις όπως «Το θαύμα της Άννι Σάλιβαν» του Γκίμπσον, «Βρικόλακες» του Ιψεν, «Οι έρωτες της κας Μαγκουάιαρ» του Φρίελ, «Μιας πεντάρας νιάτα» των Γιαλαμά-Πρετεντέρη και άλλες. Πήρε μέρος σε ταινίες μικρού μήκους και στη τηλεόραση σε αρκετές σειρές σε Κύπρο και Ελλάδα. Ο Ελληνοκύπριος ηθοποιός Ορέστη Σοφοκλέους έπαιξε στη σειρά του Star, «Ζωή μου» και στη γνωστή αμερικανική σειρά «Sangre Negra».

Η συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε σε επαγγελματικό επίπεδο, λόγω των συνθηκών, ενώ αναφέρεται και στη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο, μετά από 26 χρόνια.

Ο αγαπημένος ηθοποιός θυμήθηκε στιγμές από την τηλεοπτική του καριέρα και συνομιλεί ζωντανά στον αέρα της εκπομπής με την αγαπημένη του «Λίλη», Κωνσταντίνα Μιχαήλ, από τη σειρά «Λαβ Σόρρυ», που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό.

Γρηγόρης ΑρναούτογλουThe 2night showΤάσος ΧαλκιάςΟρέστης Σοφοκλέους