Lifestyle|27.10.2018 18:06

Ελένη Φουρέιρα: «Χρυσή» στη Σουηδία και τη Νορβηγία

Newsroom

Χρυσή έγινε σε Σουηδία και Νορβηγία η Ελένη Φουρέιρα, με το «Fuego», το τραγούδι που εκπροσώπησε την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και έλαβε τη δεύτερη θέση. Μετά την Ισπανία, όπου το κομμάτι έγινε πλατινένιο, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια κατέκτησε και τις δύο σκανδιναβικές χώρες. 

Το «Fuego» συνεχίζει ακάθεκτο τon καλπασμό του στα charts του εξωτερικού και τις ψηφιακές πλατφόρμες, έχοντας ξεπεράσει τα 65 εκατομμύρια views στο YouTube και τα 45 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Η νέα επιτυχία έρχεται τη στιγμή που η Ελένη συνεχίζει την πολύμηνη sold out περιοδεία της σε πολλές χώρες και κυκλοφορεί το νέο international hit της, με τίτλο «Tómame». Το τραγούδι προωθείται ήδη από την Panik Records στην Ελλάδα και ταυτόχρονα στο εξωτερικό, σε συνεργασία με τη Sony Music. 

T
T

Οι θαυμαστές της Ελένης Φουρέιρα αδημονούν να τη δουν κριτή στο νέο λαμπερό project του Open TV, La Banda, που ψάχνει το επόμενο ελληνικό boyband. Ένα project που το αγαπάει και θα το στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις.

T
Open TVΕλένη Φουρέιρα