Lifestyle|28.12.2018 10:34

Δανάη Παππά: Το 2019 θα αλλάξει η ζωή όλων στο Τατουάζ

Newsroom

Στο Πρωτοχρονιάτικο TV Έθνος αυτής της Κυριακής (30/12) η πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ» Δανάη Παππά αποκαλύπτει τις εξελίξεις στα επεισόδια της νέας χρονιάς τόσο για την τηλεοπτική σχέση της με τον Άλεξ όσο και για τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Εξηγεί γιατί δεν θα έβγαινε ραντεβού με γνωριμία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και περιγράφει ευχάριστες γιορτινές αναμνήσεις δίνοντας και την ευχή της για τη νέα χρονιά.

Ακόμη στο TV Έθνος φιλοξενείται συνέντευξη της νικήτριας του «The Voice» Λεμονιάς Μπέζα και του ζαχαροπλάστη Δημήτρη Μακρυνιώτη που μιλά για τη σχέση του με τη Φαίη Σκορδά και προτείνει ένα μοναδικό γαλακτομπούρεκο.

Ρεπορτάζ: Οι εντυπώσεις που άφησε η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Τατιάνα Στεφανίδου και οι φήμες για το «My style Rocks 3» αλλά και οι πρώτες δηλώσεις της Τάμτα για την συμμετοχή της στη Eurovision με τη σημαία της Κύπρου.Social media: Οι celebrities έβαλαν τα γιορτινά τους και πόζαραν στο φακό.

Προσεχώς: Πρόταση γάμου του Στέφανου στην Όλγα στο «Τατουάζ» και επεισοδιακό ταξίδι για την Μαρίνα στη «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Στην ενότητα Life οι καλύτερες συνταγές για πρωτοχρονιάτικο πάρτι και δέκα πρωτότυπες συνταγές για κοκτέιλ με τα οποία θα υποδεχθείτε το 2019.

TV Έθνος