Lifestyle|28.12.2018 10:22

Τα ζώδια της Παρασκευής (28/12)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δηµιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα δουλειές και υποχρεώσεις της καθηµερινότητας. Η αντίθεση που θα σχηµατίσει µε τον Aρη από τους Ιχθύς το απόγευµα δείχνει πως θα κουραστείς αρκετά από το ηµερήσιο πρόγραµµα και πρέπει να βρεις τρόπο να χαλαρώσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σε βοηθά να ασχοληθείς µε οτιδήποτε σχετίζεται µε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε ευχαριστούν! Η αντίθεση που θα σχηµατίσει µε τον Aρη από τους Ιχθύς το απόγευµα δείχνει πως µπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση µε έναν φίλο σου. Προσπάθησε να την αποφύγεις.

Δίδυµοι

Σήµερα αυτό που θέλεις είναι να περάσεις χρόνο στο σπίτι καθώς η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει την ανάγκη σου για ξεκούραση και επαφή µε τους δικούς σου ανθρώπους. Η αντίθεση το απόγευµα µε τον Aρη από τους Ιχθύς δείχνει πως ένα επαγγελµατικό σου θέµα ή µία λογοµαχία στο επαγγελµατικό περιβάλλον θα τραβήξει την προσοχή σου.

Καρκίνος

Σήµερα είσαι αποφασισµένος/η να περάσεις όµορφα εκτός σπιτιού καθώς η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει προσκλήσεις. Η αντίθεση µε τον Aρη από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση καθώς είτε εσύ θα παρεξηγήσεις κάτι που θα πουν οι άλλοι είτε οι γύρω σου θα παρεξηγήσουν κάτι που θα πεις.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δηµιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα οικονοµικά ζητήµατα. Το απόγευµα η αντίθεση µε τον Aρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως µπορεί να προκύψουν κάποια έξοδα τα οποία δεν είχες κατά νου. Προσπάθησε να αρχίσεις να τα τακτοποιείς για να µη βγουν εκτός ελέγχου.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και δηµιουργεί την ανάγκη να κερδίσεις το ενδιαφέρον και την προσοχή των ανθρώπων που θα συναναστραφείς. Η αντίθεση µε τον Aρη από τους Ιχθύς το απόγευµα υποδηλώνει πως είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση µε κάποιον συνεργάτη ή ακόµα και µε τον/τη σύντροφό σου.

Ζυγός

Σήµερα θα νιώσεις καλά σε περίπτωση που παραµείνεις µόνος/η σου, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο θα κάνει ακόµα και τις επαφές µε αγαπηµένους σου ανθρώπους να σε κουράζουν. Η αντίθεση µε τον Aρη από τους Ιχθύς το απόγευµα µπορεί να φέρει µία δουλειά την οποία δεν γίνεται να την αφήσεις για άλλη στιγµή.

Σκορπιός

Σήµερα είναι µία µέρα που θα ενισχύσει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα καθώς η Σελήνη στην Παρθένο υποδηλώνει πως θα κάνουν την εµφάνισή τους φίλοι σου και θα ζητήσουν συνάντηση. Η αντίθεση µε τον Aρη από τους Ιχθύς το απόγευµα υποδηλώνει πως µπορεί να ειπωθούν κάποια πράγµατα στην παρέα τα οποία θα σε εκνευρίσουν.

Τοξότης

Σήµερα θα ασχοληθείς µε τα επαγγελµατικά σου καθώς η παραµονή της Σελήνης στην Παρθένο θα είναι δύσκολο να σε κάνει να βρεις ενδιαφέρον αλλού! Το απόγευµα η αντίθεση µε τον Aρη από τους Ιχθύς δείχνει πως ο ζήλος µε τον οποίο θα ασχοληθείς µε τα επαγγελµατικά σου δεν θα αρέσει στους δικούς σου ανθρώπους.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα σου θυµίσει πως έχεις κουµπάρους, ξαδέρφια και λοιπούς συγγενείς τους οποίους έχεις παραµελήσει. Η αντίθεση µε τον Aρη από τους Ιχθύς το απόγευµα υποδηλώνει πως είναι πολύ πιθανό να δηµιουργηθεί µία αντιπαράθεση σε συζητήσεις σου µε τους άλλους.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και φωτίζει τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήµατά  σου. Η αντίθεση µε τον Aρη από τους Ιχθύς το απόγευµα υποδηλώνει πως δεν θα έχεις σύµµαχο την ενέργειά σου καθώς οι σκέψεις που κάνεις θα την απορροφήσουν. Προσπάθησε να αφήσεις τα σενάρια και να επικεντρωθείς µόνο σε οτιδήποτε συµβαίνει

Ιχθύες

H Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς τι θέλουν από εσένα οι αγαπηµένοι σου άνθρωποι. Το απόγευµα η αντίθεση που θα σχηµατίσει µε τον Aρη στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα σε πιάσουν τα νεύρα σου σε περίπτωση που οι άλλοι έχουν διαφορετική γνώµη από εσένα

ωροσκόπιοζώδια