Lifestyle|28.12.2018 15:46

Glitterati: Τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα του Instagram (pics)

Newsroom

Χριστουγεννιάτικα δέντρα στολισμένα με χαρτονομίσματα, μάγκνουμ μπουκάλια σαμπάνιας Dom Perignon και ιδιωτικά τζετ για την επιστροφή από το ρεβεγιόν! 

Τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα του Instagram προβάλλουν χωρίς συναίσθηση την απίστευτη οικονομική τους άνεση και φέτος τα Χριστούγεννα.

Στις αναρτήσεις τους κομπάζουν για τα τα πανάκριβα δώρα κάτω από το δέντρο τους. Οι fashion influencers και οι λεγόμενοι «glitterati» παίρνουν τα ιδιωτικά τους αεροπλάνα και τις Porsche και φεύγουν για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους. Τα Πλούσια Παιδιά του Instagram σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail δεν λυπούνται τα έξοδα προκειμένου να περάσουν πλουσιοπάροχα τις γιορτές τους – και επιθυμούν όλος ο κόσμος να το μάθει.

Με εικόνες προϊόντων Gucci και Prada να χορεύουν στο υποσυνείδητό τους, οι κακομαθημένοι νεαροί VIP, έφυγαν από το Μπέβερλι Χιλς και κάνουν καταβάσεις στις πλαγιές της Ελβετίας. Οι «glitterati» που στόλισαν δέντρο φέτος επέλεξαν να βάλουν... ευρώ, αντί για χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Το hashtag #RichKidsOfInstagram συγκεντρώνει μπόλικες δόσεις ματαιοδοξίας:

Το πλουσιόπαιδο Niklas Heinze ποζάρει με φόντο ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο με ευρώ.

Ο φωτογράφος Steven Sachs ποζάρει στο Beverly Hilton

Η influencer Rendall Tyga Coleby επιδεικνύει τη νέα της Gucci τσάντα παπούτσια και ζώνη.

Ο Edward Jefferson, διευθυντής των ρούχων πολυτελείας Arctic Army, πόσταρε τη φωτογραφία της νέας Porsche 718 Caymanμε τίτλο «Χαρούμενα Χριστούγεννα από Μένα σε Μένα»

Ο Ryan Dubs που δηλώνει 'Brand King & Creative Director to the stars' μετακινείται με ιδιωτικό αεροπλάνο για να πάει σπίτι για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Η Ολλανδή influencer μόδας Lizzy Perridon κάνει σκι στην Ελβετία.

Η διασημότητα από τη Σιγκαπούρη Jamie Chua κάθεται σε ροζ καμπριολέ στην παραμονή Χριστουγέννων.

Ο Γερμανός influencer γνωστός με το όνομα 'Max' κρεμάει ένα στολίδι Louis Vuitton.

Ο Άη Βασίλης επισκέπτεται την Ιταλίδα digital επιχειρηματία Giulia Nati το πρωί των Χριστουγέννων με δώρα από Louis Vuitton, Fendi, και την πολυτελή φίρμα λουλουδιών One Million Red Roses

Ο Matteo Campesato ποζάρει με magnum μπουκάλια σαμπάνιας Dom Perignon.

Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Roxy Sowlaty ποζάρει στο Beverly Hills Hotel την ημέρα των Χριστουγέννων.

Πηγή Daily Mail

instagram