Lifestyle|17.10.2020 09:15

Διαζύγιο Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί: Η δίκη ξεκινά με τον «λάθος» δικαστή

Newsroom

Δραματικό σίριαλ με πολλά επεισόδια στις δικαστικές αίθουσες έχει καταλήξει να είναι το διαζύγιο των άλλοτε ερωτευμένων συζύγων Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί. Το πρώην ζεύγος των «Μπραντζελίνα» βρίσκονται στο δικαστήριο για τους όρους της επιμέλειας των παιδιών τους με την Αντζελίνα Τζολί να είναι αποφασισμένη για τη «νίκη» Ο Μπραντ Πιτ έχει επιστρατεύσει διάσημους μάρτυρες, σωματοφύλακες και ψυχολόγους για να δώσουν καταθέσεις κάτι που η Αντζελίνα Τζολί θα αποκρούσει χρησιμοποιώντας - πιθανώς - το πρόβλημά του με το αλκοόλ και τις φημολογούμενες ερωτικές σχέσεις του, που βγαίνουν σωρηδόν στο φως της δημοσιότητας.  

Οι δύο χολιγουντιανοί σταρ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο του 2016, έπειτα από δύο χρόνια γάμου και έντεκα χρόνια σχέσης. Είναι γονείς έξι παιδιών, από τα οποία τα τρία είναι βιολογικά παιδιά τους. Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση αξιολόγησης της απόφασης επιμέλειας των Παξ, Ζαχάρα, Σιλό, Βιβιέν και Νοξ εκτός του Μάντοξ, ο οποίος είναι πλέον ενήλικος και φοιτά σε πανεπιστήμιο της Νότιας Κορέας, κατά του πατέρα τους, Μπραντ Πιτ. Μια τέτοιου είδους αξιολόγηση πραγματοποιείται κυρίως σε υποθέσεις όπου υπάρχουν «ανησυχίες για κακοποίηση, χρήση ουσιών ή ψυχικά προβλήματα». Σημειώνεται ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μάντοξ έχει ήδη κόψει επαφές με τον πατέρα του.

AP Photo

Τι ζητούν οι δύο πλευρές Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ ζητά 50/50 επιμέλεια των παιδιών, κάτι που θα αναγκάσει την Αντζελίνα Τζολί να αφήσει στην άκρη τα σχέδιά της για μόνιμη μετακόμιση των παιδιών στην Αγγλία. Ο ηθοποιός ζητούσε από την πρώτη στιγμή να μοιραστεί η κηδεμονία και να μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του. Η Αντζελίνα Τζολί έχει δηλώσει αντίθετη στο να πηγαίνουν τα παιδιά της σχολείο στο Λος Άντζελες και θέλει να κάνει το καλύτερο για την οικογένεια. 

AP Photo

Αντζελίνα Τζολί - Έχασε τη μάχη να απομακρύνει δικαστή 

Η ηθοποιός δεν κατάφερε να απομακρύνει τον δικαστή John W. Ouderkirk από τη δίκη με τον Μπραντ Πιτ και αυτό μπορεί να αποδειχθεί κομβικής σημασίας. H Τζολί ισχυρίζεται ότι ο δικαστής θα είναι φιλικά διακείμενος προς τον πρώην σύζυγό της, μιας και είναι αυτός που πάντρεψε το ζευγάρι στο πολυτελές γαλλικό γάμο τους το 2014, αλλά και έχει επαγγελματικές επαφές με τον Πιτ. Τελικά απέτυχε να το αποδείξει στα «μάτια» του νόμου. Ο δικαστής απάντησε ότι η συνεργασία του με τον Πιτ δεν τον εμποδίζει να είναι αντικειμενικός και η Τζολί θα αναγκαστεί να βρεθεί στη δίκη με τον «λάθος» κατά την άποψή της δικαστή.

Μπραντ Πιτ - Μάρτυρας «κλειδί» θα τον βοηθήσει στη δίκη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Express ο Πιτ κάλεσε να καταθέσει υπέρ του η ηθοποιός και πρώην συνεργάτης της Τζολί, Τζίλιαν Αρμενάντε, ενώ έχει καλέσει για την υπεράσπισή του αρκετούς ψυχολόγους, αλλά και σωματοφύλακες. Η Τζίλιαν Αρμενάντε συνεργάστηκε με τη Τζολί στα φιλμ, «Girl», «Interrupted» και «A Mighty Heart». H Τζολί σύμφωνα με τα ξένα Μέσα κρατάει «κλειστά» τα χαρτιά της ωστόσο φαίνεται θα χρησιμοποιήσει εναντίον του πρώην συζύγου της την εξάρτηση που είχε από το αλκοόλ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν αναφορές και στις σχέσεις με άλλες γυναίκες.

Πρόσφατα ο Μπραντ Πιτ σχολιάστηκε για την εμφάνισή του με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Άνιστον σε διαδικτυακή ανάγνωση της ταινίας «Fast Times At Ridgemont High». Παράλληλα, πολύ μελάνι χύνεται για τη σχέση του με τη νέα σύντροφό του, Nicole Poturalski.

δίκηδιαζύγιοΑντζελίνα ΤζολίδικαστήριοΜπραντ Πιτ