Lifestyle|12.10.2020 11:22

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Πλάνα από τον γάμο τους στις Σπέτσες

Newsroom

Παραδοσιακό γάμο στις Σπέτσες έκανε η δημοφιλής ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον εκλεκτό της καρδιάς της, δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου. Ο γάμος του ζευγαριού δεν έγινε στη Μύκονο όπως θα περίμεναν κάποιοι, ούτε αναβλήθηκε όπως είχαν όλοι θεωρήσει, αλλά πραγματοποιήθηκε στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες, με ελάχιστους καλεσμένους.

Διαβάστε ακόμα: Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Στιγμιότυπα από τον γάμο τους στις Σπέτσες

Η γαμήλια τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και οι δυο έφτασαν στο εκκλησάκι με καϊκι όπως άλλωστε και οι λιγοστοί καλεσμένοι τους. Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρόν ήταν ο Πάνος Μουζουράκης με τη σύντροφό του Τζίνα Βαρελά, η μάνατζερ της ερμηνεύτριας Κατερίνα Παπαδοπούλου, καθώς και η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνωα Μάτσα.

Διαβάστε ακόμα: Ζουγανέλη – Δημητρίου: Η παραμυθένια τελετή και ο πρώτος χορός μετά τον γάμο τους

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» είδαμε πλάνα από την τελετή και τη βόλτα του ζευγαριού στο λιμάνι των Σπετσών. Μάλιστα στο πλαίσιο του μυσητρίου αναφέρθηκε και το βαφτιστικό όνομα της τραγουδίστριας, το οποίο είναι Ελεωνόρα-Μαρία Δήμητρα. Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε συγκινημένος για τον γάμο της κόρης του και ευχήθηκε τα καλύτερα, περιμένοντας και ένα εγγονάκι.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη διάλεξε ένα ρομαντικό λευκό νυφικό με πέπλο, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Αποτελούνταν από μεταξωτό ταφτά και κουάφ κεντημένη στο χέρι από κρύσταλλα Swarovski σε απαλό γαλάζιο και crystal. Στο pre-wedding party, η Ελεωνόρα επέλεξε, επίσης, ένα Celia Kritharioti Couture νυφικό από γαλλική δαντέλα με ένα open back σχέδιο, μαγνητίζοντας τους καλεσμένους.

Η στιγμή που η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βγαίνει από το εκκλησάκι με τον αγαπημένο της, Σπύρο Δημητρίου στο γάμο τους είναι συγκινητική.

Το ζευγάρι έκανε ένα όμορφο περίπατο μετά τον γάμο τους στις Σπέτσες.

Στο γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη βρέθηκε και ο φίλος της Πάνος Μουζουράκης συνοδευόμενος από τη νέα του σύντροφο.

Ο κουμπάρος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή αποκλειστικά για το ζευγάρι που πάντρεψε και τον ωραίο γάμο τους που έγινε στις Σπέτσες.

Σπύρος ΔημητρίουΕλεωνόρα ΖουγανέληγάμοςΓιάννης ΖουγανέληςΣπέτσες