Lifestyle|12.10.2020 14:32

Βίκυ Καγιά για GNTM: Έρχεται μία μεγάλη ανατροπή από τα κορίτσια στα αγόρια

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε η Βίκυ Καγιά, η οποία μίλησε για το GNTM 3 και το πάθος των παικτών για τη μόδα. «Δεν έχω κάποιο φαβορί. Μάλιστα, έχω να σας πω ότι γίνεται μία ανατροπή από τα κορίτσια στα αγόρια. Φέτος, είναι αρκετά συναρπαστικό το παιχνίδι και για εμάς. Από ένα σημείο και μετά τα παιδιά κάνουν αυτό το κλικ και πραγματικά θέλουν το έπαθλο. Αντιλήφθηκαν, επίσης, ότι καμία σεζόν του GNTM δεν είναι ίδια, καθώς έχει να κάνει με τους πρωταγωνιστές. Οι πρωταγωνιστές, φέτος, έχουν αλλάξει το παιχνίδι. Άρα, και εμείς έχουμε αλλάξει όλο το σύστημα. Υπάρχουν 4 παιδιά, 2 αγόρια και 2 κορίτσια που αν συνεχίσουν έτσι, πιστεύω ότι θα φτάσουν τελικό» υπογράμμισε.

Στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά  δήλωσε ότι έχει πολλή αγάπη μέσα της για τη δουλειά της και τα βλέπει όλα σαν να γίνονται για πρώτη φορά. «Η εμπειρία, τα λάθη, οι απογοητεύσεις και οι χαρές έχουν συμβάλει στο να μπορώ να απολαμβάνω τώρα την κάθε στιγμή στη δουλειά μου και στο να δίνω κάτι παραπάνω και να μαθαίνω κάποιον ή κάποια που το θέλει». Οι δύο παρουσιαστές έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στις συνεργασίες που έχει κάνει η Βίκυ με διεθνείς οίκους, απαντώντας έτσι σε όλους όσους την κατηγορούν πως δεν έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο στο εξωτερικό.

Παράλληλα, η κριτής του GNTM είπε ότι η Ελλάδα ήταν σταθμός στη δουλειά της, καθώς τη βοήθησε να πάει στο εξωτερικό και να κάνει καριέρα στο χώρο της μόδας. «Εκείνον τον καιρό, τον θυμάμαι μόνο ευχάριστα. Σαφώς και δυσκολεύτηκα. Όταν πας να κάνεις μία καριέρα, ποιος δεν δυσκολεύεται; Ειδικά, όταν ασχολείσαι με μία δουλειά που έχει να κάνει με το έξω σου και τους παίρνει πολύ χρόνο να μάθουν το μέσα σου και να τους αρέσει. Στην εποχή που ξεκίνησα εγώ, δεν μίλαγες και πολύ. Έπρεπε να πας, να κάνεις τη δουλειά σου, η μπούκερ σου σού έλεγε πώς πρέπει να φερθείς, ο πελάτης σου τι θέλει, δεν είχες άποψη και έπρεπε να δώσεις ζωή σε ένα ολόκληρο κόνσεπτ. Πολύ πιο μετά ξεκίνησαν οι influencer και ήθελαν τα μοντέλα να έχουν άποψη». 

Όσον αφορά την ηλικία της, η Βίκυ Καγιά σχολίασε: «Νιώθω πολύ καλά στα 42 μου. Μπορεί να φτάσει η στιγμή που μπορεί να μην λέω και εγώ την ηλικία μου. Για την ώρα τη λέω». 

Βίκυ ΚαγιάGNTMμοντέλο