Lifestyle|12.10.2020 15:31

Άγριες Μέλισσες: Ο Βασίλης Μπισμπίκης για τη σκηνή βιασμού της «Ελένης»

Newsroom

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για τη ζωή του και τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες». Ο ταλαντούχος ηθοποιός, χωρίς να δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες, έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τον ρόλο του και τη σχέση του με την Ελένη

Διαβάστε ακόμαΓιάννης Στάνκογλου: Επιστρέφει στις «Αγριες Μέλισσες» μετά την αυτοκτονία

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος να αγαπήσουμε τον Μάνο Βόσκαρη, στην πορεία, όμως, μπορεί. Τιμωρεί την Ελένη όταν δεν κάνει αυτά που της λέει. Κάτι θέλει να μάθει από αυτήν, κάτι θέλει να κερδίσει. Υπάρχει κάποιος στόχος. Έχει διαστροφή, θέλει να κάνει τα γούστα του στη φυλακή, αλλά με τη συγκεκριμένη έχει άλλο στόχο. Υπάρχει λόγος που ήρθε η Ελένη σε αυτή τη φυλακή. Είναι πολύ σοβαρό (σ.σ. το μυστικό), έχει μια ανατροπή μεγάλη, την οποία δεν μπορούμε να πούμε. Οι φυλακές είναι στο Δρομοκαϊτειο. Τη σκηνή που επιτίθεμαι σεξουαλικά στην Ελένη θα την δείτε σύντομα, μέσα στην εβδομάδα. Το μυστικό θα αποκαλυφθεί μετά από 2 με 3 εβδομάδες» αποκάλυψε ο ίδιος. 

Παράλληλα, ο Βασίλης Μπισμπίκης αναφέρθηκε στον γιο του, ο οποίος σήμερα είναι 7,5 ετών. «Πάει Δευτέρα δημοτικού. Δεν είμαι πολύ αυστηρός, του κάνω όλα τα χατίρια. Είναι πολύ ζωηρός. Ήμουν και εγώ και είμαι ακόμη. Μου αρέσει που είμαι ζωηρός. Έχω αλλάξει από την ημέρα που έχει γεννηθεί ο γιος μου. Δεν μετανιώνω που ήμουν ζωηρός όταν ήμουν μικρός. Για τον γονιό είναι ένα άγχος. Η σύζυγός μου είναι πιο μαμά. Είναι ο άνθρωπος που μεγαλώνει το παιδί. Είναι πιο πολλές ώρες μαζί του η Κωνσταντίνα. Είναι και πιο αυστηρή. Είναι η μαμά. Και απέναντί μου. Εγώ χαλάω το γλυκό». 

ΑΝΤ1βιασμόςΆγριες μέλισσεςΒασίλης Μπισμπίκης