Lifestyle|29.12.2018 11:56

Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Ερωτευμένοι στα Ζαγοροχώρια (pics)

Newsroom

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου έκλεισαν ένα χρόνο σχέσης και πέρασαν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στα γραφικά Ζαγοροχώρια. Έχουν και οι δύο αδυναμία στα ταξίδια και δεν χάνουν ευκαιρία για σύντομες αποδράσεις σε όμορφους ελληνικούς προορισμούς. 

Το ζευγάρι έκανε βόλτες στα πλακόστρωτα δρομάκια, γεύτηκε τα παραδοσιακά φαγητά της περιοχής και διασκέδασε με το χιόνι. Στην παρέα βρέθηκε και η κολλητή φίλη της όμορφης ηθοποιού, Κατρίνα Τσάνταλη.

Κωστής και Τόνια έκαναν διαρκώς αναρτήσεις στο Instagram από τα χειμωνιάτικα τοπία και την καταπληκτική φύση της περιοχής.

T

Στον δρόμο της επιστροφής προς την Αθήνα όσοι αναγνώρισαν τον Κωστή Μαραβέγια ήθελαν να βγουν μαζί του μια φωτογραφία. Τόσο η Τόνια όσο και η Κατρίνα τον «τρόλαραν» για τη ... δημοτικότητά του, λέγοντας ότι με 10 ευρώ τη φωτογραφία μπορούν να βγάλουν πολλά λεφτά.

Δείτε κάποιες από τις αναρτήσεις τους:

 
T
 
T

Ο Κωστής Μαραβέγιας με την Λεμονιά Μπέζα κέρδισαν το φετινό «The Voice» και η Σωτηροπούλου ήταν εκεί για να γιορτάσει τη νίκη. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το βιντεοκλίπ του Πάνου Μουζουράκη «Αυτή είναι η ζωή», στο οποίο συμμετέχει και ο φίλος του Κωστής.

Τόνια ΣωτηροπούλουΚωστής Μαραβέγιας