Lifestyle|15.10.2020 15:16

Αντίλ Ραμί κατά Πάμελα Άντερσον: Εχω ντοκουμέντα που τη διαψεύδουν, ήθελε να με καταστρέψει

Newsroom

Ο Αντίλ Ραμί, ο οποίος είχε σχέση με την Πάμελα Άντερσον από το 2017 μέχρι το 2019, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Le Figaro» και απάντησε στις κατηγορίες της ηθοποιού για άσκηση βίας κατά τη διάρκεια της σχέσης τους

Διαβάστε ακόμα: Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της Πάμελα Αντερσον: «Μου πήρε 200.000 δολάρια και με παράτησε»

«Γνωρίζω τι ήθελε να πετύχει κατηγορώντας με γι’ αυτό το πράγμα. Ήθελε να με συντρίψει, ειδικά για τη συνεργασία μου με τον σύλλογο υπεράσπισης των κακοποιημένων γυναικών. Επειδή μίλησε πρώτη, πολλοί θεωρούν πως είπε την αλήθεια. Ουδέποτε, βέβαια, έκανε κάποια καταγγελία σχετικά με αυτό. Έχω βίντεο και φωτογραφίες που διαψεύδουν όσα έχει πει. Είναι μια ιστορία που τελείωσε και δεν θέλω να έχω πια καμία σχέση μαζί της. Γι' αυτό δεν υπέβαλα παράπονα. Πάντως, είναι ένα μάθημα» ανέφερε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, που στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε σποτ κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

«Γυναίκες και φαγητό με εμπόδισαν να έχω καλύτερη καριέρα»

Ο Αντίλ Ραμί πλέον αγωνίζεται στην πορτογαλική Μποαβίστα, ενώ κορυφαία στιγμή της καριέρας του είναι φυσικά η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γαλλία το 2018. «Θα μπορούσα να έχω καλύτερη καριέρα, αν είχα άλλο τρόπο ζωής» δήλωσε στην πορτογαλική ιστοσελίδα «Maisfutebol», προωθώντας το νέο του βιβλίο. «Πολλές έξοδοι, πολλά κορίτσια και δεν έδινα προσοχή στο βάρος μου. Το μεγάλο μου πρόβλημα ήταν το φαγητό, μου αρέσει να τρώω. Είναι κρίμα, γιατί όταν είμαι στο 100% της φυσικής μου κατάστασης, δεν με τρομάζει κανένας επιθετικός» πρόσθεσε.

βίαΠάμελα ΆντερσονΑντίλ Ραμί