Lifestyle|17.03.2021 13:48

Η πρόταση γάμου στο πλατό του «Rouk Zouk» και η «Χρυσή Τηλεόραση» στη Μπέσσυ Αργυράκη

Newsroom

Την πιο ευχάριστη έκπληξη της ζωής της είχε μια παίκτρια κατά τη διάρκεια του «Rouk Zouk». Ο Διονύσης, ο οποίος προηγουμένως είχε συνεννοηθεί με την παραγωγή της εκπομπής, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ράνια. Όταν ήρθε η κατάλληλη ώρα, ο Διονύσης γονάτισε, η Ζέτα Μακρυπούλια του έδωσε ένα λευκό κουτί που είχε μέσα το μονόπετρο, η ξανθιά κοπέλα με δάκρυα στα μάτια είπε το «ναι» και όλοι στο πλατό ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. 

«Να ζήσουν. Συγγνώμη, αυτά παίζουν απέναντι; Όλα εξηγούνται. Εγώ έχω το break news (δείχνοντας τη Βάνια), η άλλη έχει ολόκληρη πρόταση γάμου» σχολίασε με χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς. 

Στη συνέχεια, βέβαια, η Μπέσσυ Αργυράκη εισέβαλε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και ξεσήκωσε το κοινό, τραγουδώντας τη μεγάλη της επιτυχία «Κορμί και αλάτι». «Το καλύτερο κοπλιμέντο που άκουσα ήταν πριν από μερικές μέρες. Θα σας το πω χωρίς να ξεφτιλιστώ. Με πλησίασε μία κυρία, καθώς ήθελε να με ρωτήσει κάτι: "Έχουμε βάλει στοίχημα με τη φίλη μου. Πριν χρόνια είχατε πάει για Σταρ Ελλάς;" Αγάπη μου, τρελάθηκα! Μα πώς τους ήρθε τώρα;» είπε γελώντας η τραγουδίστρια. 

Μπέσσυ ΑργυράκηRouk ZoukΝίκος ΜουτσινάςΣΚΑΪΖέτα Μακρυπούλια