Lifestyle|20.10.2020 21:22

Κρις Τζένερ: Απαντά γιατί σταματά το «Keeping up with the Kardashians»

Newsroom

Το τέλος του διάσημου ριάλιτι με τίτλο «Keeping Up With the Kardashians» ανακοίνωσε μέσω Instagram η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας Κιμ Καρντάσιαν πριν από λίγες ημέρες. Όπως εξήγησε η επόμενη και 20η σεζόν που θα μεταδοθεί στις αρχές του 2021 θα είναι η τελευταία του ριάλιτι που ξεκίνησε το 2007 και έγραψε τη δική του ιστορία στα αμερικανικά τηλεοπτικά δρώμενα.

Μέσα από αυτό «έχτισαν» τις καριέρες τους η Κιμ Καρντάσιαν, η Κλόε, η Κόρτνεϊ, η Κέντα Τζένερ και η Κάιλι Τζένερ. Μέσα από αυτό η οικογένεια των Καρντάσιαν απέκτησε σημαντικές συνεργασίες στον χώρο της showbiz, συνεργασίες που μεταφράστηκαν σε πολλά εκατομμύρια δολάρια. 

«Όταν πρωτοξεκινήσαμε, δεν υπήρχε Instagram ή Snapchat ή άλλες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων. Ο κόσμος έχει αλλάξει. Τώρα υπάρχουν ένα σωρό (μιντιακές επιλογές)… ο θεατής δε χρειάζεται να περιμένει 3 ή 4 μήνες για να δει ένα επεισόδιο. Μπορούμε να του δώσουμε όλες τις πληροφορίες που θα ήθελε ποτέ κανείς σε πραγματικό χρόνο πια. […] Τα σόσιαλ μίντια είναι ο πιο γρήγορος και πιο ελεγχόμενος τρόπος για να “βγάλεις” το μήνυμά σου προς τα έξω» εξήγησε η Κρις Τζένερ στο ειδικό τεύχος του WWD’s Beauty Inc, δίνοντας έτσι τη δική της εκδοχή για τον λόγο που σταματάει το «Keeping up with the Kardashians».

Κένταλ ΤζένερΚλόε ΚαρντάσιανΚαρντάσιανΚρις ΤζένερΚιμ Καρντάσιαν